Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Dag 4 Nod 🤔temperatuur Daling ❤️🩹geen Menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • S Bernhold
  Bijdrager
  #10613792

  Hallo dames,

  Ik ben nu 4 dagen NOD gerekend van een cyclus 28 dagen. Vorig maand was het 25 dagen de maand daarvoor 26 en daarvoor 28. Dus ik ga maar even uit van de langste cyclus.

  Mijn temperatuur was hoog (37 – 37,2), tot gisteren 36.9 en vandaag 36.8. Nog steeds geen menstruatie te bekennen, wel een test gedaan 3 dagen geleden. Dat was een heel licht lijntje 😑 dus ja ook niet overtuigend 🙄.
  (Zijn nu 1,5 jaar aan het proberen, heb maar even niks nog tegen mijn vriend gezegd. Ik wil niet weer de brenger van HOOP en TELEURSTELLING zijn 😔)

  Vandaag nog een test gedaan die was negatief, gebeurt het wel eens dat er een kleine daling is en dan weer omhoog gaat? Ik ben nog NOOIT 🤔later geweest dan 28 dagen.

  Of gewoon afwachten? Als ik geen menstruatie krijg weer testen?

  Heel graag jullie inzicht 👇🏼


  GeekyRox
  Bijdrager
  #10613794 Quote

  Hoi hoi,

  Wat verwarrend kan het zijn he. Maar om je vraag te beantwoorden, ja je kan een temp daling krijgen en dan weer stijging, dit wordt ook wel de innestellings dip genoemd. Maar dit is vaak een dag of 3 a 4 voor je NOD. Dus of je ei was een stuk later als gedacht waardoor nu de dip pas is, of doordat je een daling hebt dat je bijv vandaag of morgen ongesteld wordt. Daling kan namenlijk x aantal dagen voor je ms begint al waargenomen worden.

  Wat evt (helaas) ook nog kan is dat omdat je zei wel een lichte streep te zien paar dagen geleden en nu negatief dat het een vroege miskraam is. Je ms kan dan ook een stuk langer uitblijven, ik heb dit helaas ook gehad voor me eerste.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen