Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

De wachtbank… 38+ weken zwanger!

 • Auteur
  Berichten

 • Mumslove
  Bijdrager
  #10233185

  Zo. Toch even een berichtje hoor. Inmiddels 38+4 weken zwanger en het kan dus elk moment gebeuren. De eerste bij ons.. een zoon… dus enorm spannend!

  Wie zit er nog meer op de wachtbank? Hahaha. Heb nu (pas) 2 weken verlof maar van mij mag hij komen hoor. Zo benieuwd naar hoe hij is. En ook naar de bevalling. En om mij heen bevallen allemaal meiden die later zijn uitgerekend. Frrrrrrustrerend.

  Zo… dat is eruit XD


  Lis anne
  Bijdrager
  #10233190 Quote

  Ik! 38+2 En ben het zat! Wij krijgen een meisje en is ook ons 1e kindje.


  Mumslove
  Bijdrager
  #10233202 Quote

  Ja ik ben het ook wel zat ook al klinkt dat misschien ondankbaar Hahaa.. maar dat ben ik zeker niet!

  Slecht slapen.. beperkt zijn.. rugpijn..  en dan die steken beneden als ik loop omg! Laat maar komen zeg ik! Benieuwd wie er van ons eerder aan de beurt is 😉


  Nobba
  Bijdrager
  #10233215 Quote

  Hier 37+2. Ben benieuwd naar hoe ik het straks ga ervaren 🙂

  #10233233 Quote

  Hier 39 weken zwanger en er inmiddels ook zat van…eerste kindje, jongetje. 


  Mumslove
  Bijdrager
  #10233238 Quote

  Wat doen jullie zoal de hele dag? De was en stofzuigen ben ik op een gegeven moment zo zat :O

  Lees ook: 11 tips om op een natuurlijke manier weeën op te wekken

  Lis anne
  Bijdrager
  #10233282 Quote

  Ik weet dat ik soms ondankbaar kan klinken, maar zwanger zijn is niets voor mij. Dat klinkt voor sommige mensen heel raar. Ik kan ook niet genieten van het “getrappel ” in mijn buik. Heb best een moeilijke zwangerschap gehad dus misschien dat het daaraan ligt.

   

  Mijn dag bestaat uit series kijken en af en toe met iemand afspreken. Verder pak ik elke kans om even het huis uit kunnen. 

  Veel lopen kan ik niet meer.

  Ondanks dat ik nu erg negatief klink heb ik bijzonder veel zin om ons kleine meisje te ontmoeten. Vraag mezelf vaak af hoe ik als mama zal zijn. Hoe de kleine eruit ziet enz enz. 


  MoiX
  Bijdrager
  #10233286 Quote

  Hier ook (on)geduldig aan het wachten. Ben vandaag 40+1. 

  Heb vanaf 34 weken al verlof, dus alle ‘standaard’ verlofdingen heb ik al lang gedaan/geregeld. Ik doe t rustig aan, wat lezen/tv kijken, soms afspreken met iemand en probeer iedere dag een wandelingetje te maken. 

  Heb vandaag een afspraak bij de verloskundige en dan gaat ze kijken of ik gestript kan worden. Hopelijk kan dat en heeft het effect. Ben inmiddels zo benieuwd naar onze kleine en ben het wachten wel een beetje zat. 

  Jullie ook succes met wachten. 


  Mumslove
  Bijdrager
  #10233340 Quote

  @Moix: oooh 40+1! Volgens mij zit niemand er op te wachten om overtijd te gaan lopen. Ik zou denk ik ook vragen om strippen etc. Spannend zeg, het komt dus echt heel erg dichtbij nu! Mag je dit gewoon aangeven nu? Of kan dat ook al bij 39 weken? Ik heb deze week met 39 weer een afspraak en ben toch wel benieuwd of er al iets gebeurd daar binnen…. 

  @Lis anne: ja elke zwangerschap is anders denk ik en elk persoon reageert er anders op. Ja het is bijzonder om een kindje te mogen krijgen, maar dat betekent niet dat het proces er naar toe voor iedereen altijd even makkelijk of leuk is. Helemaal als je complicaties etc hebt gehad. Ik heb daarentegen een zwangerschap uit het boekje. Ik ben niet misselijk geweest en de eerste 12 weken gingen me zelfs makkelijk af. Ben nog maar een kg of 10 aangekomen en heb tot 30 weken gewoon in de sportschool gestaan. Maar toch… ook ik raak er nu langzaamaan klaar mee en zou wel weer gewoon ‘mezelf’ willen zijn. Geen beperkingen meer door die buik.. weer eens normaal slapen en ook niet meer letten op wat ik eet en gewoon weer es een wijntje mee drinken. Achja… ik denk dat deze gevoelens heel normaal zijn. Ik kan ook niet wachten hem te ontmoeten. Merk dat ik het ook wel spannend vind als ik hem minder voel. De ruimte in de buik wordt gewoon minder, maar vind het een veiliger idee als hij er straks uit is. Heb wel es van die nare verhalen gehoord…

  Dus…. vandaag maar weer es boodschappen doen en de wc’s hahah!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct