Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

De wasbare zwemluier

 • Auteur
  Berichten

 • Dopje
  Bijdrager
  #10347536

  Wij willen met onze spruit gaan zwemmen. Echter zie ik door de vele merken in wasbare zwemluiers het verschil niet meer. Welke is fijn, welke absoluut niet? Ervaring gevraagd!


  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10347584 Quote

  Met wasbare zwemluiers heb ik geen ervaring, wel had ik voor mijn dochter toen ze nog niet zindelijk was een speciaal luierbikinibroekje gekocht. Ik kan ze zo snel even niet vinden, maar daar hoef je dus geen luier onder aan te trekken. Ik vond dat heel fijn en prettig werken. het ziet eruit als een echt bikinibroekje maar dan met de voordelen van een luier! 


  MevrBoes
  Bijdrager
  #10347668 Quote

  Ik heb een totsbots zwemluier voor onze dochter, fantastisch ding en zo weer droog, ziet er ook nog leuk uit, zeer tevreden,  hen een maat 2 gelijk gekocht. Ze woog iets minder dan 9 kilo toen we begonnen met zwemmen maar hij zat prima.

  #10347707 Quote

  Ik heb er 1 via aliexpress gekocht. Echt top! Veel fijner dan wegwerp..


  Marjooww
  Bijdrager
  #10347900 Quote

  Wij hebben hem van the lighthouse company (zo heet het volgens mij). Daar zit zo’n netje in, die ook vaak in jongens/mannen zwembroeken zitten. In principe is een wasbare zwemluier gewoon een overbroekje, die uiteindelijk niet meer waterdicht zal zijn, als ermee in chloor is gezwommen. Bij iedere zwemluier is het principe dat het poep binnenhoudt, en plas doorlaat, of dat nu wegwerp is of niet. Dus ik denk dat ze allemaal prima zullen zijn. Wij zijn heel tevreden met zijn zwembroekje in ieder geval!


  Ramboo
  Bijdrager
  #10348047 Quote

  Wij hebben ook een totsbots. Wat een fijne dingen zijn dat! Lekker zacht ook! Goeie aankoop!

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10348088 Quote

  Hier ook heel blij met totsbots van de billenboetiek 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct