Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Deelnemers gezocht voor nieuw NPO serie "Ik wil een kind"

 • Auteur
  Berichten
 • #5734601

  Hallo ‘wensouder(s)’,

  Graag willen wij ons aan jullie voorstellen en uitleggen waarom wij een oproep plaatsen op deze site. Wij, Marij en Jessie, werken beiden voor het productiehuis Tuvalu Media, beter bekend door programma’s als DNA Onbekend, Babyboom, Maestro e.d.

  Voor een nieuwe informatieve documentaire serie voor de NPO1 zijn wij op zoek naar mensen met een kinderwens, voor wie kinderen krijgen niet op de “traditionele” manier kan. In het programma volgen we op een integere manier mensen die noodgedwongen dankzij de hulp van een bekende (ei- of zaadcel)donor, draagmoeder of co-ouder(s) hun kinderwens willen vervullen.

  Alle aspecten die bij dit proces komen kijken, worden belicht met als doel anderen te inspireren, bewustwording te creëren en dit gevoelige onderwerp bespreekbaar te maken en de acceptatie te vergroten.

  Wij willen aandacht besteden aan een zo breed mogelijke doelgroep om het onderwerp zo uitgebreid mogelijk uit te lichten.

  Mochten jullie je verhaal willen delen of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Alles vrijblijvend en in vertrouwen.

  Nieuwsgierig? Mail of bel naar ikwileenkind@tuvalu.nl/ 020 – 763 0063 of check onze FB-site: https://www.facebook.com/Ik-wil-een-kind-233973393674295/

  Groeten,

  Marije en Jessie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct