Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Diaper Champ Ervaring

 • Auteur
  Berichten

 • liesforum
  Bijdrager
  #10357125

  Wij hebben enige tijd geleden via marktplaats een Diaper champ overgekocht. Wij worden helemaal gek van het ding, omdat hij constant vast loopt. Mijn vraag is of er meer mensen zijn die dit ervaren?

  Ik twijfel namelijk of het komt doordat hij tweedehands is. Misschien koop ik hem nieuw als anderen dit probleem niet hebben. Qua geur doorlating ben ik wel erg tevreden, stinkt veel minder dan een simpele luieremmer. 


  Dpl
  Bijdrager
  #10357132 Quote

  Wat loopt er vast? Ik heb ‘m een tijdje gebruikt voor wasbare luiers, maar die verdeelden niet goed door de emmer heen en kwam vast te zitten tussen die zware bal en de wand. Denk dat het met wegwerpluiers wel prima zou moeten werken.


  liesforum
  Bijdrager
  #10357141 Quote

  Ze komen inderdaad ook vast te zitten tussen die bal bij het omdraaien. Dan moet je hem echt weer open maken om de luier goed in de emmer te krijgen. Niet zo handig, het idee was juist dat je hem met 1 hand kan bedienen en de andere hand je kind vast kan houden😉

  #10357249 Quote

  Wij hebben een wee-too.. Maar die moet ik ook regelmatig ff “schudden”… Dan kan de volgende luier er ook niet in omdat de luiers stapelen ipv netjes verdelen door de emmer.

  Ook stinkt dat ding verschrikkelijk! Krijg de poeplucht niet meer uit het plastic! Dus wij gaan over op een goedkope emmer.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct