Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Diarree door ontzwangering?

 • Auteur
  Berichten

 • Anna Sophie
  Bijdrager
  #10445180

  Ha allen,

  Ik ben 2 weken geleden bevallen van een dochter. Hele pittige bevalling (8.5 pond, flink hoofdje, grote zware placenta, mega veel vruchtwater en nabloeding gehad) had dus ook echt een grote buik (geen zwangerschapsdiabetes)

  Nu heb ik steeds diarree. Ik nam op advies van de vk diarreeremmers en toen was t n paar dagen weg en nu ist er weer. Ik eet al heel licht verteerbaar… wel ben ik actiever in huis… Maar moet toch wel wat kunnen doen?

  Ben wel bekend tijdens en na zwangerschappen dat als ik over me taks ga dat ik aan de diarree ga maar dat is dan meestal een eenmalig iets..

  Kan het door ontzwangeren komen? Herkent iemand het?

  Liefs


  WBM
  Bijdrager
  #10445201 Quote

  Hoi mama, Ja ik herken het wel, ik heb ook zeker een week last gehad van diarree, idd in de 2de week en ook nog in de 3e week spontaan en toen was het weer voorbij. Ik denk dat het is omdat je darmen weer een beetje op zn normale plek proberen te komen. Heb het ook wel vaker gehoord. Ik zou het nog even afwachten. Succes!

  #10445376 Quote

  Hier herzelfde


  Anna Sophie
  Bijdrager
  #10445431 Quote

  Wat fijn om te horen zeg! Maakte me er al zo zorgen om! Bedankt! Ik blijf nog ff lekker in de buurt van de wc en wacht het af..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct