Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Diarree na gebruik Johannesbrood pitmeel

 • Auteur
  Berichten
 • #10503372

  Mijn baby van 9 weken heeft last van reflex. Nu dik ik zijn voeding in en is het spugen vrijwel gestopt alleen heeft hij nu al 2 volle weken last van diarree. Ik weet dat zijn darmpjes moeten wennen maar vind het wel wat lang duren.. Ik twijfel nu om te stoppen met indikken of toch nog even volhouden..?

  #10503387 Quote

  Ze kunnen er inderdaad diarree of verstopping van krijgen. Mijn dochtertje had ook echt wel dunne luiers met die jbpm. Nadat we met vaster voedsel zijn begonnen werd dat beter.


  Lewis
  Bijdrager
  #10503392 Quote

  Jbpm staat er wel bekend om ja. Niet alle kindjes reageren er goed op. Je kan nog kijken of het op pure jbpm (bijvoorbeeld bij holland and barret) beter gaat. Die van nutrilon of huismerkjes zit nog meer in dan alleen jbpm en soms maakt de pure (of andersom) net het verschil. 

  Overigens is spugen alleen een probleem als ze veel last van maagzuur hebben, iets wat door jbpm niet opgelost wordt. Of als ze niet goed groeien doordat ze te weinig voeding binnen houden. Als ze verder gewoon vrolijk is, voldoende plasluiers heeft en goed groeit is veel spugen geen enkel probleem. Wordt vanzelf beter als de vaste voeding van de grond komt.

  #10503483 Quote

  Ah dus dat werd pas na maanden beter nadat je op vast voedsel bent overgestapt? Ik hoopt dat het met een aantal weken sowieso wel zou stoppen namelijk..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct