Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Difrax Fopspeen

 • Auteur
  Berichten
 • #5654726

  Onze zoon van ruim 3 maanden gebruikt de difrax fopspeen. Gisteren hoorde ik een gek geluid en daarna een enorm gekrijs. Zo anders dan dat ik van hem ken, dus ik ben meteen gaan kijken. wat was er aan de hand? De Difrax speen zat vast in zijn mond. Niet alleen de speen, maar ook het plastic gedeelte. Het manneke was zo enorm in paniek. Ik kon de speen gelukkig gauw uit z’n mondje halen. De hele dag is hij schrikkerig geweest en wanneer ik hem even neerlegde, opnieuw in paniek.

  Vandaag heb ik contact opgenomen met Difrax, want dit lijkt me toch niet helemaal de bedoeling van een speen. Weet je welke reactie ik kreeg? ” mevrouw, dat is heel vervelend, ik kan me voorstellen dat uw kindje erg geschrokken is, maar dit gebeurt zo af en toe”. Is was met stomheid geslagen. Waarom was ik hier niet van op de hoogte? Waarom staat dit nergens vermeld? Onze zoon heeft een goede nacht gehad, maar wel met een andre speen!!!!!!

   


  supertje
  Bijdrager
  #5654776 Quote

  Wij hebben dat met onze oudste gehad toen hij 4 maanden was. Dat was een bibi speen. Ik kreeg hem er niet makkelijk uit en heb gelijk alle spenen weggegooid en gezworen dat er nooit geen speen meer in huis kwam. En toen kwam nummer 2. Die keurig de eerste nacht lekker lag te duimen.  En vervolgens zijn duim de dagen erna niet meer kon vinden en ik uiteindelijk toch weer een speen heb gekocht. Wederom een bibi.  Toen hij 3 maanden was heb ik er een tutdoekje aangeknoopt. Want ik wilde het nooit meer meemaken dat ik de speen niet uit zijn mondje kon krijgen.

  Ik zou dus een leuk speendoekje kopen en er dat aan knopen. Ook makkelijk als ze groter zijn en ze zijn ’s nachts het speentje kwijt. Het zoekt een stuk makkelijker.

  #5660582 Quote

  Ik schrik hiervan  kwalijke zaak!

  Ik gebruik de difrax flessen maar een Avent speen. De difrax speen zat bij het starterspakket maar me kleine vond dat niet fijn. Avent speen kan je ook omgedraaid gebruiken en ze me kleine Zuigde er gelijk op.

   

  Mijn advies is een klacht indienen difrax schriftelijk of per mail.

  En eventueel overgaan naar Avent speen

  #5660954 Quote

  oh, vervelend dames…… welke raden jullie mij aan om aan te schaven. ik ben momenteel 29 weken zwanger en al bezig met inkopen…. maar ik heb angst dat ik verkeerde speen koop. het moet wel van goed kwaliteit zijn!!!!


  wonderbaby2016
  Bijdrager
  #5662360 Quote

  Gebruiker314008 het is heel erg afhankelijk welke speen je kindje wil gebruiken. Haal er niet teveel van 1 merk. 1 kindje heeft liever de bibi de ander de nuk en weer een andere de difrax dat is heel wisselend. In de doos van etos krijg je een difrax en bij prenatal de bibi.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct