Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dilemma Help 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10134005

  Hoi meiden,

  wij hebben al een lieve zoon en ik ben nu 18 weken zwanger van de tweede zoon. Bij onze eerste hadden we al enorm veel moeite met de Naam. Ik vind dat er voor meiden veel meer keuze is en ik vind veel meer meisjesnamen leuk. Alle jongensnamen die we leuk vinden zijn al bezet door mannen die we kennen. Nu ben ik eigenlijk op een punt om voor een naam te gaan die een vriend van ons ook heeft. Die vriendschap is al wat verwaterd en hebben hem maar 1x gezien afgelopen 7 maanden. Uiteindelijk gaat het om de naam van onze zoon, en ik wil gewoon een naam kiezen die wij leuk vinden. Zo veel namen zouden anders niet kunnen… en ik wil geen concessie doen en een minder leuke naam kiezen. En ik denk ook maar zo het is toch een compliment voor doe jongen dat we zijn naam zo leuk vinden?

  ik ben alleen bang dat mensen het misschien wel raar vinden… wat vinden jullie ervan?

  albast bedankt voor het meedenken!

  liefs

  Myl

   

  #10134009 Quote

  Ik vind dat jullie moeten kiezen voor een naam wat jullie mooi vinden. Wat een ander er ook van vind! Commentaar is er altijd wel. Wij hebben ook een naam ingedachten die iemand heeft die wij kennen, maar wij vinden die naam leuk, commentaar blijft er toch.. wij doen het gewoon! 

  geef je kindje die prachtige naam❤️


  Mimi
  Bijdrager
  #10134010 Quote

  Zou ik lekker doen, zeker als het contact al wat verwaterd is, tegen de tijd dat je zoon wat ouder is zie je die persoon misschien wel nooit meer.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct