Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dochter van 1,5 wil bijna niks drinken

 • Auteur
  Berichten

 • Linda n
  Bijdrager
  #10041871

  Hallo,

  Ik ben dringend op zoek naar tips/advies!
  Mijn dochtertje van 1.5 jaar is altijd al een slechte eter en drinker geweest.
  Hierdoor is haar ontlasting niet zoals het hoort, buikje vaak verstopt. Hiervoor krijgt ze poeders (forlax) via de kinderarts. Het ging de goede kant op maar helaas wordt het weer minder en doordat ze niet wil drinken krijgt ze de poeders ook niet binnen, die doe ik door haar melk. (Dit ging altijd goed dus vind ze niet vies).

  Wat voor drinken krijgen jullie kindjes en uit wat voor fles? Misschien moet ik “weer” wat anders proberen. Ze krijgt nu pakjes drinken of drinken uit een gewone beker waar ik wel bij blijf want die gooit ze om! Haar buikje raakt ondertussen weer lekker verstopt..

  Ik hoop dat iemand tips/advies voor me heeft.


  W83
  Bijdrager
  #10041971 Quote

  Mijn dochter 2 jaar krijgt water, roosvicee of siroop. Af en toe een slok ijsthee. Ze drinkt uit een gewone beker. Paar maanden terug dronk ze uit een tuitbeker van difrax. S avonds krijgt ze warme chocomel. Wij zetten drinken gewoon voor haar neer en zeggen regelmatig dat haar drinken er staat. De ene keer drinkt ze weinig en de andere keer veel.


  justborn2016
  Bijdrager
  #10041981 Quote

  Mijn dochter van 1.5 krijgt buiten melk water thee en van het merk sourcy heb je drinken dat bestaat uit 99.7% bronwater en 0.3% fruit smaak. Hier staan mickey mouse etc. Op. Je hebt kleine pakjes en grote. Dit krijgt ze in een beker maar dan moet ik helpen of in een rietjes beker. Helpt het als ze een eigen beker mag vol stickeren? Ook mijn dochter drinkt soms heel slecht en de andere keer beter. Ik moet zelf ook echt aanbieden dat ze wat moet drinken

   

  Succes!


  gebruiker120492
  Bijdrager
  #10041989 Quote

  Mijn zoontje krijgt thuis en bij de gastouder water en thee. Bij opa en oma krijgt hij ranja. Zijn we een dagje weg nemen we pakjes (wicky) mee. Zijn er dranken die jou kindje wel graag drinkt?


  Linda n
  Bijdrager
  #10042033 Quote

  Ze krijgt vooral pakjes drinken. Alle flesjes geprobeerd maar dat vind ze niks. Open beker wou ze eerst wel uit drinken met hulp van mij. Ze krijgt niet zelf die beker want die gooit ze op de kop.. Zou het dan gewoon koppigheid zijn? Ze duwt alles uit me handen, ik mag me er niet mee bemoeien maar uit haar zelf doet ze ook niks en staat haar drinken voor de sier op tafel haha Gaat mij er vooral om dat ze de poeders binnen krijgt voor de ontlasting want dat gaat zo weer de verkeerde kant op natuurlijk. Ik probeer het straks op brood met jam, kijken of ze dat op eet..  Ik zat zelf te denken om toch een andere beker te proberen, een keer weer wat nieuws wat het misschien weer leuker maakt op drinken..


  Linda n
  Bijdrager
  #10042035 Quote

  Nu krijgt ze melk, yogi of chocolade melk uit een pakje.. niet het beste drinken maar dat wou ze tenminste drinken dat vond ik even belangrijker.

  Ik kan inderdaad andere pakjes  drinken proberen. Drinken jullie kindjes nog uit een anti lek beker ? Misschien moet ik dat weer eens proberen. 


  gebruiker120492
  Bijdrager
  #10042060 Quote

  Als ze graag zelf wil drinken, de 360 beker van munchkin zijn super! Is drinken als een open beker maar lekt niet.

  Tenzij er hevig mee geschud word maar dat vind ik sowieso niet nodig.


  Linda n
  Bijdrager
  #10042175 Quote

  De 360 beker zou ik ook nog kunnen proberen inderdaad. Bedankt voor de tip!


  justborn2016
  Bijdrager
  #10042262 Quote

  Is een super beker, maar die van mij heeft niet door dat ze er moeite voor moet doen en aan moet zuigen om er iets uit te krijgen. Of ze wil het niet kunnen haha. Daarom hebben wij nog een rietjes beker en staan er hier 3 x 360 graden bekers in de kast 

   

  Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct