Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dokter Brown Fles

 • Auteur
  Berichten

 • Nikki nikki
  Bijdrager
  #10038595

  Hoi! Mijn dochter van 7 en een halve week is erg langzaam met haar fles ze doet gemiddeld zo 45 min over haar fles soms wel een uur!
  Op de dokter brown fles zit speen nummer 1 deze is van 0 tot 3 maanden
  Nu zit ik er aan te denken om speen nummer 2 te gaan halen die dus eigenlijk voor baby’s van 3 maanden is is dit slim of is het echt nog te vroeg?
  Ze word heel moe ook van al dat harde sabbelen ik heb al het geduld op de wereld voor der maar 6 x een uur en dan een baby die constant in slaap valt tijdens het voeden is toch wel vermoeiend


  AlexNajaar
  Bijdrager
  #10038600 Quote

  Hallo Nikki Nikki,

  ik heb 6 maanden geleden met een vergelijkbaar vraag slapeloze nachten ingegaan. Ik heb wel 8 vlessen en spenen van diverse merken voor mijn dochtertje geprobeerd. En uiteindelijk koos ze de zelf een paar die hij nog steeds gebruik. Ik denk dat het goed is om te proberen met de andere speen. Je merkt gauw genoeg of het beter bevalt. Ik was erg bang om te uitproberen en had geen goed advies. Maar nu weet ik dat het niet zo zwart wit is met die baby’s. Dus als je denkt dat je iets moet proberen dan heb je het als moeder meestal goed door. Succes met alles!


  Nikki nikki
  Bijdrager
  #10038606 Quote

  Thnx! Ga t morgen gewoon even halen en kijken hoe het gaat 

   


  gebruiker120492
  Bijdrager
  #10038608 Quote

  Het kan zijn dat ze met speen 2 te snel gaat, zeker aan het begin van de fles. Ik heb dat toen opgelost door 2 flesjes met halve portie klaar te zetten. 1 met speen 1 en 1 met speen 2. Met speen 1 begin je dan zuigen ze vaak nog van degen om de honger en speen 2 gaat dan naar mijn idee beter omdat ze dan meestal niet meer zo hard zuigen anders makkelijk zich verslikken.

  #10038615 Quote

  De goedkiope fles van kruidvat, eigenmerk. Ideaaaal ! Had dit probleem ook, alle dure flessen liggen nu ondertussen al 6 maanden in de kast.

   

  #10038616 Quote

  ETOS bedoel ik! Geen kruidvat! 


  hls
  Bijdrager
  #10038617 Quote

  Wij hadden dit ‘probleem’ ook, ik heb van speen 1 met een gesteriliseerde naald het gaatje iets groter gemaakt. Want speen 2 ging bij onze dochter veel te snel. En dat ging heel goed. Succes! 

   

   

   

   

   


  Lee286
  Bijdrager
  #10038656 Quote

  Hoi Nikki Nikki,

  Gewoon doen!! Mocht het toch te snel gaan kun je altijd nog terug switchen.

   


  Nikki nikki
  Bijdrager
  #10038660 Quote

  Ik ga t maar gewoon proberen zient dan wel dit is ook niks! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct