Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Donkere afscheiding net zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #5732851

  hoi dames,

  een weekje geleden ongeveer heb ik positief getest. 3 dagen geleden heb ik heftige krampen gehad maar dat leken mijn darmen te zijn denk ik, maar nadat mijn krampen over waren verlies ik sinds 3dagen bruin echt donkerbruin tot zwart af en toe lichte steekjes.

  Heeft iemand anders dit ook meegemaakt, maak me best wel zorgen omdat ik anderhalf jaar ook zwanger was en uitliep tot miskraam maar dit lijkt alsof het niet doorzet..

  heb gebeld maar moet het afwachten en vindt het zo moeilijk 🙁

   

   


  Lisje90
  Bijdrager
  #5732927 Quote

  zover ik weet krijg je met een miskraam geen bruin bloed pas daarna bruin bloed = oud bloed dus bij een miskraam zou het rood moeten zijn. (Lijkt mij)

  #5733071 Quote

  Het gaat niet over helaas net een kleine bruine slijmpropje met afvegen.. 🙁 ik snap het niet heb al ruim bijna 1 week bruinverlies en moet nog meer dan een week wachten voor een echo. Verder voel ik me zwanger en idd bij mijn eerste miskraam werd het gelijk rood bloedverlies..

   


  gebruiker119019
  Bijdrager
  #5733074 Quote

  Hi Houby,

  Heb ik ook gehad. Duurde ruim een week het bruinverlies, inclusief slijmpropjes. Bij mij was het rond week 6. Volgens de verloskundige was het het meest waarschijnlijk dat mijn baarmoeder gewoon oud bloed aan het opruimen was voor de kleine. Er was in ieder geval geen aantoonbare andere reden. Alles was verder in orde. Ik kon overigens gelijk komen voor een vroege (inwendige) echo om me gerust te stellen. Vanaf week 6 zou het hartje kunnen gaan kloppen namelijk. Dat was bij mij het geval. We zijn inmiddels 8 maanden verder en ik kijk nu naar een gezonde sterke knul, die 3 weken geleden is geboren. Het kan dus zeker goed aflopen.

  Ooh ja, die krampjes / erge buikkrampen/ steken in onderbuik heb ik mijn hele zwangerschap gehad. Mijn darmen waren nogal van slag 😉

  Ik zou je verloskundige nog eens bellen en vragen naar een vroege inwendige echo als je 6 weken zwanger bent. Dat moet al snel zijn voor je!

  Succes en hoop voor je dat het net zo afloopt als bij mij!

  Liefs Anna

  #5733093 Quote

  Hoi Anna,

  wat fijn dat je een positieve ervaring met me deelt, en gefeliciteerd natuurlijk! Ik mag de 22ste en dat duurt een eeuwigheid naar mijn gevoel en ik moet gewoon afwachten. Ik had eerst echt bruin tot zwart en nu worden ze iets lichter maar wel roodachtig mini slijmpropjes of hoe moet ik het anders noemen..

  hopelijk gaat de tijd snel voorbij en krijg ik een goede echo!

  Groetjes Houby


  Dns
  Bijdrager
  #5733099 Quote

  Hey Houby,

  Wat lees ik nou, wat vervelend en begrijp dat het je erg onzeker maakt.. meestal zo vroeg in de zwangerschap komt het voor en is meestal nog van de innesteling. Van alle dames die ik heb leren kennen en die bruine afscheiding hebben gehad heb ik ook inmiddels een mooie echo gezien en is alles dus goed gegaan. Mijn eigen ervaring met vroege miskraam is dat her begon met hevige menstruatie krampen gevolgt door helder rood bloed en een vriendin van mij had precies hetzelfde ook met gelijk rood verlies. Ik hoop dat het je een beetje gerust steld en dat je een mooie echo hebt.

  Veel sterkte met wachten

  liefs Denise

  #5733103 Quote

  Hoi Denise,

  bedankt voor je berichtje dat stelt me wel iets gerust. Ik ben wel erg bezorgd omdat ik nu af en toe ook een beetje rood bloedverlies heb maar het blijft weinig nog even doorbijten tot 22 mei en dan horen we het. Ik hoop dat het vrij normaal is en niks aan de hand is meer kan ik helaas niet doen 🙁 ..


  ’s nachts ook nergens last van als ik wakker word beginnen de kleine krampjes steekjes al als ik sta loop word het erger ik lig de hele dag doe niet veel in huis etc.


  groetjes Houby


  Dns
  Bijdrager
  #5733374 Quote

  Houby hoe gaat het nu met je?


  StefWW
  Bijdrager
  #5733397 Quote

  Hoi Houby,

  wat vervelend en schrikken! Ik heb tm 6 weken dit ook gehad, toen met 7 weken goede echo met kloppend hartje en 2 dagen daarna weer bruin bloedverlies. In paniek natuurlijk maar gelukkig Kon ik dezelfde dag nog terecht voor een echo om mijgerust te stellen. Daar konden ze zien dat mn baarmoeder, net als wat Anna zei, nog wat bloed van de innesteling aan het opruimen was. Er zat nog een beetje en dat Kon ik ongeveer een week later verwachten. En ja hoor, week later nog 2 dagen wat verlies en daarna niks meer.

  Nu 14+2 en so far so good!

  hoop dat het nu ook beter gaat bij jou en dat je kan gaan genieten, dat is het belangrijkst!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct