Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Doorgaan Of Stoppen Met Nutriton

 • Auteur
  Berichten

 • CharlottevdKrol
  Bijdrager
  #10383519

  Hoi allemaal

  ik heb een vraag onze dochter van 4 weken spuugt heel erg, nu hebben we sinds donderdag avond nutriton in de fles gedaan, 1 schepje op 90+3 resultaat voeding bleef veel beter binnen. maar sinds vrijdag ochtend hele erge dunne poep. nu las ik dat kan gebeuren dus hebben toen half schepje er bij gedaan, maar de dunne poep werd steeds dunner en hebben vrijdag 3x luiers helemaal vol met dunne poep gehad. zelf luier afgedaan en laten poepen anders stroomde het over.

  zouden jullie stoppen met de nutriton of nog minder in de fles doen, zo dat hij wel wat dikker is? of over stappen op andere voeding tegen spugen?

  liefs Charlotte 

  #10383529 Quote

  De voeding tegen het spugen zoals Hero comfort en Nutrilon A.R. Zit ook gewoon jbpm in dus dat zal geen verschil maken. Wij vonden die zelfs minder fijn omdat je de jbpm niet zelf kon doseren. Bij kns zorgde de jbpm er juist voor dat ons zoontje niet kon poepen maar je hoort ook wel eens dat het andersom is en ze er dunner van poepen.

  Enerzijds kan het een kwestie van wennen zijn, dan zou ik als de diarree niet te dun en teveel is het even een paar dagen (kan 2 weken duren maar dat is wel erg lang als het echt diarree is).

  Maar je kunt ook proberen of het met minder ook dik genoeg is. Het wordt ook dikker als je de jbpm bij warmer wster doet bijv 80 of 100 graden en dan af laten koelen. Heb je minder nodig voor het zelfde effect. Vond dat zelf alleen niet echt praktisch. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct