Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Doorlekken luier

 • Auteur
  Berichten

 • Samm
  Bijdrager
  #10281067

  Zoals de titel al zegt heb ik al weken ruzie met luiers! Mijn dochter wordt savonds om 23.00 nog verschoond, krijgt dan een fles en als ik sochtends bij haar kom is ze 9 van de 10 keer doorgelekt. Ik heb al verschillende soorten gebruikt. Normale, baby dry, broekjes. Maatje groter, maar als ik naar t gewicht kijk wat er op het pak staat heb ik de goede maat. Nu doe ik een normale luier met een broekje eroverheen. Maar dat vind ik ergens ook wat zonde, 2 luiers. Iemand nog tips?


  Een Snoes
  Bijdrager
  #10281070 Quote

  Toen wij last kregen van lekkage s nachts hebben we de overstap gemaakt naar een maatje groter voor de nacht. De luier was ook gewoon erg zwaar. Daarnaast sliep onze jongen toen ook al van 7 tot 6 dus ook wel erg lang.

  dit is wat voor ons werkte


  Juffielies
  Bijdrager
  #10281076 Quote

  Ja hier ook een maatje groter alleen in de nacht. Dat werkte goed.

  #10281078 Quote

  Hier dry nights broekjes voor de nacht.. met alle andere soorten/merken ook altijd doorlekken

  #10281137 Quote

  Hebben wij ook zo mee gerommeld!

  djngen wat mogelijk helpen: een grotere romper of helemaal geen romper, grotere luier, ander merk luier (bij ons bleek die van de Aldi het beste) en luierbroekje er over heen. Uiteindelijk wat echt hielp is toen onze zoon door ging slapen en in de nacht geen extra fles meer nodig had. Succes!


  Klijn
  Bijdrager
  #10281144 Quote

  Zelf geen ervaring mee gelukkig, maar ik hoor wel vaak de tip van luier achterstevoren aandoen… Ik geloof dat dit vooral goed werkt bij buikslapers: zo hebben ze wat meer ruimte om vol te plassen aan de voorkant 😉

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MijnMeisjes
  Bijdrager
  #10281183 Quote

  Hier had mijn dochtertje ook last van. Ze draagt overdag altijd pampers premium protection luiers en tijdens de nacht de luierbroekjes variant in dezelfde maat. Bij een grotere maat luier zit het te ruim om de beentjes waardoor ze juist door lekt. Ze slaapt overigens altijd op haar rug en ik let ook op of de romper niet te strak zit   


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10281185 Quote

  Wasbare luiers! Nooit lekkage. Je kunt ook alleen voor de nacht overstappen. 

  Of anders een overbroekje over je normale luier doen. Heb ik zelf heb ervaring mee, maar kan me wel goed voorstellen dat het werkt. 

  #10281229 Quote

  Bij ons werkt een maatje groter wel, niet van die broekjes, maar een normale luier, die kun je gewoon goed omdoen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct