Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Doorlekken Van Luier

 • Auteur
  Berichten

 • Nomade
  Bijdrager
  #10323640

  Onze zoon van 10 maand slaapt sinds deze maand echt door! Voorheen kreeg hij nog om 11 uur een schone luier en de laatste mini fles en deze is nu afgebouwd en hij slaapt nu van 19.30 tot 8.00, heerlijk! Maar nu heeft hij al een paar keer een lekkende luier gehad met een nat slaapzakje en vanochtend was zijn bedje echt nat! 

  Hij plast dus behoorlijk in 12 uur! Zijn luiers zijn qua maat prima! Overdag nooit een probleem! We gebruiken Kruidvat luiers en zijn hier dus altijd erg tevreden over geweest! Maar misschien voor de nacht andere? Of zijn er andere tips! Als we hem om 11 uur weer wakker maken verwacht hij de fles! Dan evt kunnen we water geven maar liever laten we hem doorslapen, gaat juist zo goed! 


  Izzy
  Bijdrager
  #10323641 Quote

  Hier vanaf 13 maanden en nu nog. Welke gebruik je? Al de pants geprobeerd ipv de luiers? Maatje groter? Ik doe nu zelfs 2 over elkaar en nog lekt ie door.


  Junidochter
  Bijdrager
  #10323652 Quote

  Ik gebruikb snachts en luierbroekje (etos) en sindsdien niet meer door gelekt!

   

  #10323666 Quote

  Ik heb toen een maat groter en de + variant gekocht 

  #10323669 Quote

  Ik gebruik een wasbaar overbroekje (Mother Ease Airflow voor onze buikslaper), werkt prima! Daaronder een Etos luier in de gewone maat.

  #10323675 Quote

  Bij mijn zoon werkt dezelfde luier in een maat groter goed 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  BabyCK
  Bijdrager
  #10323680 Quote

  Wij gebruiken voor de nacht pampers pants. Ze is sindsdien niet meer doorgelekt.


  Happybee
  Bijdrager
  #10323681 Quote

  1maatje groter van pampers baby dry was hier de oplossing. Luier zit bijna tot onder haar oksels haha maar wel lekker droog! 🙂


  Niekje-
  Bijdrager
  #10323682 Quote

  Ik gebruik een wasbaar overbroekje (Mother Ease Airflow voor onze buikslaper), werkt prima! Daaronder een Etos luier in de gewone maat.

  Ik heb er meteen eentje besteld! Ik gebruik pampers en m’n zoontje van 7 maanden is ook een buikslaper. Regelmatig een natte romper en slaapzak.

  Wat bij ons ook nog weleens helpt, is de luier achterstevoren aandoen. Echter heb ik nu ook een pak nappy pants gekocht om te proberen. Sindsdien lekt hij minder door, maar het gebeurt nog regelmatig…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct