Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Doorslapen In Eigen Bed En Borstvoeding Combi

 • Auteur
  Berichten

 • PM
  Bijdrager
  #10108164

  Hallo,

  Is er iemand die mij kan helpen met wat tips/advies en/of ervaringen?

  Onze dochter van nu 5 maanden oud slaapt sinds een paar dagen op haar eigen kamertje. Ik weet dat dat misschien laat is en er best veel kinderen al eerder op hun kamertje slapen maar dit is een bewuste keuze geweest. Paar maanden na de bevalling werd onze dochter ziek incl. Ziekenhuis opname (achteraf gezien een holte ontsteking en luchtweg infectie maar in eerste instantie onverklaarbare koorts).. en ik ben zelf ook een aantal keer ziek geweest (2,5 week koorts gehad ondanks antibiotica en daardoor zwak en vatbaar voor elke griep en verkoudheid).. bij 4 maanden dachten we er allemaal aan toe te zijn maar vanwege de vakantie toch uitgesteld..

  Nu slaapt ze op zich heel goed en door maar nu zit ik met de borstvoeding want ze dronk eerst alleen nog s nachts..  ik zit eigenlijk niet te wachten op steeds moeten kolven maar ook niet op een borstontsteking.. weet ook niet of ik er helemaal mee wil stoppen want vind het ook nog wel fijn om het te kunnen doen.. overdag duurt het alleen super lang en krijgt ze te weinig binnen omdat ze steeds te afgeleid is en wil spelen..

  Nu is er nog iets.. ik slaap zelf zo diep dat ik min of meer slaap wandelend naar haar kamertje ga als er iets is (als ik haar op de babyfoon hoor).. ik ben bang dat ik daardoor een keer wat fout doe en ik wordt s ochtends wakker met hoofdpijn daardoor..

  Iemand tips?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct