Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dr Brown's Speen fase 4 bij papfles 5.5 mnd

 • Auteur
  Berichten

 • LauraHe
  Bijdrager
  #10086755

  Hai,

  Onze dochter is 5.5 maand en wij zijn begonnen met een papfles als laatste fles.

  Wij gebruiken de flessen van dr Brown’s en op aanraden van de medewerkster vd Prenatal hebben wij de fase 3 speen hiervoor gekocht. Hier gaat de pap echter nauwelijks doorheen.

  Op de site wordt de fase 4 speen als papspeen genoemd. Deze is echter voor babies vanaf 9 mnd. Iemand ervaring met deze speen bij een baby van 5.5mnd? Kan dit kwaad?

  Groetjes 


  Nikki nikki
  Bijdrager
  #10086763 Quote

  Hoi speen nummer 4 is indd voor de pap maak je geen zorgen ook hier komt de pap bijna niet door heen en kan dus geen kwaad.. je zult zelfs af en toe aan het tuutje moeten trekken zodat er weer wat uit komt.. ik zelf ben gestopt met pap fles  ik geef het nu smorgens gewoon met een lepen ik had er geen geduld voor 


  Esssss
  Bijdrager
  #10086784 Quote

  Ik had ook nummer 3 van dr brown gekocht voor pap maar kwam niks uit dus heb ik een kleine sneetje erin gemaakt en dat gaat gewoon goed. Ik gebruik wel pap vanaf 8 maanden. ( zoon is 10 maanden) ik twijfel of de gaatje van nr4 wel groot genoeg is voor pap


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10086822 Quote

  Daarom heb ik de difrax gekocht en dan de 3 standen speen.

  Omdat ik met dr Brown ook zo liep te rommelen 

  #10086842 Quote

  Wij hebben voor ons meisje de avent fles met de 123 standen speen. We beginnen bij 1 soms drinkt ze ‘m daarmee leeg. Maar als ze echt moe is draaien we steeds ’n stapje verder. Dit werkt bij ons super. Ze is 5 maanden. Groetjes!


  W83
  Bijdrager
  #10086887 Quote

  Ik gebruik voor de papfles een nubyfles. Deze is vanaf 6 maanden en de pap gaat makkelijk door de speen. Mocht de speen kapot gaan, ik heb nuby gemaild waar ik nieuwe speentjes ervoor kon kopen en kreeg naast een antwoord twee nieuwe speentjes thuis gestuurd voor niks.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct