Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Draagzak

 • Auteur
  Berichten

 • Dopje
  Bijdrager
  #10252215

  Wie kan mij een draagzak aanraden? Ik heb nu een draagdoek geleend van een vriendin, maar dit bevalt mij niet. Ik vind het knopen erg ingewikkeld. Een draagzak lijkt mij gemakkelijker, dus tips zijn welkom.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10252221 Quote

  Tula free to grow vind ik erg fijn. Deze is al vanaf geboorte te gebruiken. Maar aangezien er veel keuzes zijn zou je ook eens bij een draagconsulent langs kunnen gaan. Die hebben vaak meerdere draagzakken liggen waardoor je kunt testen welke voor jou het prettigst is. Belangrijkste is dat je in ieder geval voor een ergonomische drager gaat waarbij je kindje echt in de M houding zit met de heupjes. In de normale babyzaken worden namelijk nog weleens zakken als ergonomisch verkocht terwijl ze dat niet zijn. Waar je ook goeie tips kunt vinden is op de FB pagina draagpraat. Succes met je keuze!

  #10252223 Quote

  Ik heb een Stokke 3in1 en die is heel fijn. Mijn zoontje is nu 9 maanden en ruim 10 kilo maar wij gebruiken hem nog steeds. Makkelijk in gebruik en ergonomisch fijn

  #10252226 Quote

  Ik heb een ergobaby omni 360 en die bevalt heel goed hier.


  WendyPar
  Bijdrager
  #10252229 Quote

  Ik heb ook de ergovaby 360. Wel een iets oudere versie inmiddels al. Ik ga hem nu inmiddels gebruiken voor ons derde kindje. Absoluut één van de beste aankopen die we voor de kinderen in de babytijd hebben gedaan.  


  Troelala
  Bijdrager
  #10252233 Quote

  ByKay click and go, heel fijn.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  welpjesmama
  Bijdrager
  #10252234 Quote

  Wij hebben onze Stokke draagzak gekocht bij Babypark. Dit was de enige draagzak die niet meteen pijn deed aan mijn rug. Veel draagzakken gaan om je schouders/oksels en dat vond ik absoluut niet fijn. Ook ben ik maar 1.55 en zodoende waren veel zakken erg grof voor mij..

  Je mag daar alle draagzakken/doeken die ze hebben proberen met pop en je eigen baby en hele fijne hulp gehad! Ik zag wel dat ze ook van Babybjorn draagzakken hebben, deze zijn dus absoluut niet ergonomisch. Wel even Googlen of hij dan niet ergens goedkoper is, want ze hebben laagsteprijsgarantie, maar dit is niet doorgevoerd op alle producten in de winkel.

  Draagdoekconsulent is ook een goede optie. Ik vond het alleen zonde om daar veel geld aan uit te geven, want goedkoop is zon draagzak toch al niet..


  Jillroos
  Bijdrager
  #10252250 Quote

  Ik had ook eerst een draagdoek en kwam er al snel achter dat het heeeelemaal niks was voor mij, maar een kinderwagen al helemaal niet 😂 dus heb ik de draagzak van little frog gekocht, wel ff een investering maar ik gebruik hem super veel en zal dat ook nog lang blijven doen! Baby is nu bijna 11 maand en vind het nog helemaal prima en gezellig.


  StephW
  Bijdrager
  #10252258 Quote

  Ik had een draagdoek, toen een tula, maar die kan alleen naar je toe, dus heb ik verkocht. Nu (sinds ze 5 mnd was ofzo) de ergobaby 360 en man die is geweldig, want mn dochter wil vooruit kijken en dat kan daarin. En hij is ergonomisch en comfortabel. Echt superding. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct