Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Draagzak

 • Auteur
  Berichten

 • Nomade
  Bijdrager
  #10289967

  Onze kleine man is nu bijna 7 maand en bijna 8 kilo! We hebben hem veel in de draagzak gedragen en ik had ook een draagdoek, wat ik zelf wat minder praktisch vond! Nu zou deze draagzak nog moeten kunnen maar ik merk dat ik zelf het minder plezierig vind zitten en doordat hij langer wordt ik het minder veilig vind! Hij hoeft zich maar ineens te strekken en voor mijn gevoel vliegt hij er dan zo uit! Wie kan mij een goede draagzak aanbevelen voor baby’s vanaf 8 kilo t/m 20 (?) Misschien is hij dan allang klaar met dragen maar nu vindt hij het nog heerlijk! En betaalbaar,niet die prachtige van Artipoppe van 350 euro!!!!! Die telkens  als advertentie voorbij komt!Hij is mooi maar zo duur!???


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10289971 Quote

  Een tula draagt heel fijn en is er ook in leuke prints. Je kunt dan kiezen uit de free-to-grow (3,2-20,4kg) of de standard (7-20,4kg)


  Klijn
  Bijdrager
  #10289977 Quote

  Ik ben weg van Isara The One! Kun je jaren mee vooruit, superveelzijdig, draagt heerlijk! Wel iets duurder dan de Tula, maar lang niet zo duur als Artipoppe 😉

  #10289980 Quote

  Ik ben fan van de tula free to grow. En een vriendin van mij is zeer te spreken over little frog toddler.


  Galileo
  Bijdrager
  #10289981 Quote

  Ik heb de original van ErgoBaby, draagt heerlijk! Tula en ErgoBaby hebben ook zakken waarin je baby eventueel vooruit kan kijken, waarbij ze toch nog een beetje ergonomisch zitten. Kijk vooral ook op MP, genoeg mensen die na een keer dragen bedenken dat het toch niets voor hen is..


  MevrBoes
  Bijdrager
  #10290042 Quote

  Wrap with love! Echt fantastisch. Kijk even op hun site. Wij hebben eentje vanaf der geboorte waar ze gelijk in kon. Deze ondernemers, hebben deze draagzakken zelf ontworpen op ervaring. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  liesforum
  Bijdrager
  #10290043 Quote

  Wij hebben de ergobaby adapt. Die is om 3 manieren te dragen, buik, rug en zij. En ze kunnen er tot 20 kilo in. Je moet dan steeds wat aanpassingen doen. Wel even goed de gebruiksaanwijzingen lezen dus, anders zit je kindje alsnog niet ergonomisch😜

  Je kunt ook even in een winkel verschillende gaan passen. Dat heb ik niet gedaan dus geen idee of een andere draagzak makkelijker is 😉 En idd op marktplaats zullen er wel veel staan. Ik had hem er ook bijna opgegooid omdat ze krijsde als ik haar er in deed, maar sinds 12 weken vind ze het geweldig.

   


  Dpl
  Bijdrager
  #10290102 Quote

  Voor een draagzak kijk je naar de kledingmaat, niet het aantal kilo’s. Om een draagzak te vinden die goed bij jou past kun je het beste gaan passen bij een draagconsulent bijvoorbeeld. De pasvorm is namelijk heel persoonlijk, wat de een heerlijk vindt zitten past de ander voor geen meter.


  EmPee
  Bijdrager
  #10290184 Quote

  Wij hebben een Stokke my carrier. Kan ook op drie manieren gedragen worden. Van voren met gezichtje naar je toe en naar voren om rond te kijken en later kun je switchen naar de rug. Omdat ik rugklachten heb specifiek voor deze gekozen. Heeft een groot rugstuk en niet alleen op de schouders. 

  Maar zoals DPL zegt ik zou gewoon naar de winkel gaan en uitproberen! Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct