Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Draaien In Bed

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker208544
  Bijdrager
  #10106948

  Onze zoon van 8.5 maand wil gaan draaien in zijn bed. Dat mag best hij mag best op zijn buik slapen. Maar meneer vind het leuk om dan alleen maar te gaan spelen en niet te gaan slapen… hij ligt al in een slaapzak die we aan de achterkant onder zen matrasje stoppen. En een dekentje stoppen we strak in… wat zou jullie tip zijn… 


  KHCO
  Bijdrager
  #10106980 Quote

  Hoi hoi

  ik zou juist zijn slaapzak niet vastmaken en geen deken meer gebruiken zodat hij veilig zijn hele bedje door kan rollen 😊

  mijn zoon gaat, ruim 2 nu, nog steeds van de ene naar de andere kant Can zijn bed en speelt ook weleens, dit duurt soms 5 minuten maar ook weleens 45 minuten maar uiteindelijk valt hij zonder huilen of mopperen in slaap! Succes


  Debbie h
  Bijdrager
  #10106995 Quote

  Wij hebben dat met onze kleine ook. En heeft net het kruipen onder de knie. Dus die staat heel vaak ook in kruip modus in bed. Wij leggen der gewoon steeds weer neer. En die draait ook heel het bed door. Leggen der steeds weer na 5 min goed en dan ineens is het over en valt ze in slaap. Maar we maken het niet gezellig als we komen. Gewoon zonder woorden weer terug leggen aai of kusje over het bolletje. Muziekje weer aan en weg. 


  Superjuffie
  Bijdrager
  #10107778 Quote

  Ik liet mijn dochter altijd gewoon doen. Ze ging vanzelf slapen. Zolang he zoontje gewoon speelt en niet huilt heb je er geen ‘last’ van toch. Als ik zelf maar bed ging, legde ik haar recht. 


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10107813 Quote

  Ik zou zijn slaapzak ook niet vastmaken en ook geen dekentje en hem gewoon laten spelen. Hij valt vanzelf in slaap. Zeker als hij niet huilt.

  #10110375 Quote

  Onze kleine man slaapt ook in een slaapzak en kruipt zijn hele bed door. Maar het is toch niet erg dat hij draait of speelt? Uiteindelijk zal hij toch vanzelf in slaap vallen. 

  Vind het juist wel schattig.  Dan zit hij in zijn bedje te brabbelen, en als hij moe wordt gaat hij liggen en valt in slaap.  Zonder huilen. 

  Veel succes

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar
  #10120334 Quote

  Belangrijk is dat je een bedomrander/boxomrander hebt, want, als hij zoveel beweegt, kan zijn benen/armen klemmen met alle gevolgen van dien.

  Die dingen zijn altijd te duur, maar een paar onlinewinkels hebben het voor de helft van de prijs dan de rest van de winkels in NL.

   

  Succes.

   


  M aria
  Bijdrager
  #10120372 Quote

  Ik zou m ook gewoon lekker laten doen. Als hij moe is gaat ie vanzelf wel slapen toch? 

  Bedomrander zou ik niet aanschaffen. Schijnt gevaarlijk te zijn ivm verstikkingsgevaar. 

  #10122117 Quote

  Wij laten het nu even gaan en dan valt hij bovenin zijn wieg in slaap. Leggen wij hem als we gaan slapen weer goed.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct