Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dragen afbouwen?

 • Auteur
  Berichten
 • #10234486

  Mijn baby is nu 9weken en gaat over 3 weken naar de opvang omdat ik weer moet werken. Gelukkig maar gemiddeld 1dag per week. Nu draag ik hem al vanaf zijn geboorte altijd in een draagzak/doek. Hier zit hij dan ook hele dagen in en doet hier ook dutjes. Hij slaapt hiernaast ook in zijn wieg maar dan wel eerst inslapen bij mij op de borst. Ik vind dit heerlijk maar kan me ook voorstellen dat dit straks een probleem word omdat ik er dan niet ben. Iemand ervaring?

  #10234502 Quote

  Ik zou een beetje gaan oefenen met slapen in het eigen bedje. Eerst slapend wegleggen, dan als hij net z’n oogjes dicht gedaan heeft, dan als z’n oogjes dichtvallen et cetera. 

  Maak je overigens geen zorgen over het kdv. Onze zoon is ook niet de beste slaper. Ze hebben er in het begin veel energie in gestoken om hem lekker te laten slapen. Eerst in de kinderwagenbak, ernaast zitten en een beetje heen en weer rijden en zo steeds een stapje verder. Tegenwoordig slaapt hij er prima. Wel minder dan thuis, maarja het is daar ook zo gezellig met al die andere kindjes. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct