Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dreumes 14 5 Maand Krijsend Wakker

 • Auteur
  Berichten
 • #10431321

  Help, 

  Onze zoon nu bijna 15 maanden wordt sinds een aantal dagen krijsend wakker midden in de nacht. Hij is dan ook echt wakker, gaat krijsen en staan in zijn bed als je er niet naar toe gaat. Zodra wij hem oppakken is hij stil maar zodra je hem weer in zijn bedje legt begint het krijsen weer. Niet huilen maar echt krijsen. 

  Na 2x lopen geven we altijd een fles, dit hielp eerst wel maar nu ook niet meer. We gaan dan weer lopen en lopen en als dat niet helpt geven we paracetamol. Erbij gaan zitten op zijn kamer helpt ook niet dan blijft hij net zo hard huilen. Na ongeveer 3 uur en heel wat rondjes lopen valt hij in slaap en slaapt dat tot half 7. Wie heeft tips wat te doen? Ben ten einde raad! 


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10431322 Quote

  Ah wat vervelend. Zou hij een oorontsteking kunnen hebben? 

  #10431332 Quote

  Wij hebben dit ook gehad met onze zoon. Geen oplossing maar na een week / 2 weken werd het bij ons minder en slaapt hij weer klokje rond. Ik denk echt een fase.


  JannekeN
  Bijdrager
  #10431336 Quote

  Hier was het ook een fase. Onze zoon heeft het heel af en toe nog. We nemen hem dan bij ons in bed. Meestal ligt hij dan lekker en gaat weer slapen. Hij heeft echt behoefte aan geborgenheid.

  #10431356 Quote

  Hij grijpt af en toe wel naar zijn oortje, zal voor de zekerheid een afspraak maken bij de huisarts. Bij ons in bed nemen hebben we ook geprobeerd maar dat is voor hem speelkwartier. Dus dat werkt bij ons helaas ook niet. Hoop dat hij snel weer doorslaapt. 

  #10433265 Quote

  Hier een up-date sinds 3 nachten slaapt hij weer netjes door. Soms nog wel met een keer lopen tussendoor maar gelukkig niet dat hij ons wakker houd 3 uur met huilen en krijssen. Zal toch wel een fase zijn geweest. Bedankt voor jullie tips!

  Lees ook: Ontwikkeling van een dreumes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct