Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dreumes constant ziek

 • Auteur
  Berichten

 • MH
  Bijdrager
  #10294295

  Hoi,

  het afgelopen jaar is onze dochter (22 maanden) constant ziek. Ze valt van het ene in het ander. Regelmatig koorts in combinatie met dubbele oorontsteking, hiervoor al 2x antibiotica gehad. Vorige week de zesde ziekte en dat gaat nu net beter en nu is ze weer volop verkouden en kan weer slecht slapen door het hoesten. Ik begin ondertussen een beetje moedeloos te worden. Ze komt totaal niet aan haar rust toe. Huisarts zegt dat ie het nog wil afwachten om te kijken hoe het volgende winter gaat.. iemand tips? 

  #10294307 Quote

  Heeft de huisarts al naar haar amandelen gekeken? Mijn zoontje heeft dezelfde klachten 


  MH
  Bijdrager
  #10294310 Quote

  Nee, amandelen zijn de laatste keer niet bekeken toen ze een dubbele oorontsteking had. Dit is drie weken geleden. Wat zegt jouw huisarts erover?


  JSbaby
  Bijdrager
  #10294315 Quote

  Zit ze op het kdv? Dan komt het heel wasrschijnlijk daardoor en zal het volgend jaar idd beter gaan. 6e ziekte heeft niets met amandelen te maken overigens…


  JSbaby
  Bijdrager
  #10294316 Quote

  Zit ze op het kdv? Dan komt het heel wasrschijnlijk daardoor en zal het volgend jaar idd beter gaan. 6e ziekte heeft niets met amandelen te maken overigens…


  MH
  Bijdrager
  #10294327 Quote

  Nee zelf zit ze niet op het kdv maar haar neefje van 1.5 wel en 1x per week zijn zij altijd samen dus denk dat zij wel alles mee krijgt van het kdv.. hoop echt dat het snel over is. Tijd voor het voorjaar! Vind het zo sneu voor haar. 

  Lees ook: Kinderziektes met (rode) vlekjes

  RomyVM
  Bijdrager
  #10294352 Quote

  Mijn dreumes was ook veel ziek! Begon rond de 8 maanden en duurde tot ze bijna 2 jaar was. Zo vaak heb ik vrij moeten nemen van mn werk omdat ze wéér ziek was! Maar ze is nu 2.5 en lijkt er jneens een soort ‘overheeb gegroeid ‘ te zijn nu ze ouder is. Haar lichaam is sterker, ze is niet meer ziek van een verkoudheid en dr immuunsysteem is gewoon sterker geworden ofzo! De hele winter is ze niet 1x écht ziek geweest. Wel eens een dagje wat koortsig of hangerig, maar ik ben er nooit voor hoeven thuis te blijven van mn werk.

  Ik werk zelf op een kinderdagverblijf en ik zie veel kindjes die de eerste 2 jaar veel ziek zijn en daarna wordt het beter, gewoon omdat ze ouder worden! Hopelijk geldt dat voor jouw kindje ook en gaat het volgende winter een stuk beter!!


  MammavanB
  Bijdrager
  #10294355 Quote

  Ik had voor de oorontstekingen een verwijs brief gehaald voor de kno arts.. mijn zoon knapte daar aardig van op.. die kreeg buisjes ,ik had een heel ander kind toen..


  MH
  Bijdrager
  #10294360 Quote

  Bedankt voor jullie reacties :)! Hoop dat ze straks een super goede weerstand heeft en er dusook ‘over heen groeit’.

  Mocht deze verkoudheid weer doorslaan in een oorontsteking ga ik zeker een doorverwijzing vragen aan de KNO arts. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct