Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dreumes Elke Ochtend Zeiknat

 • Auteur
  Berichten

 • Amelandgirl
  Bijdrager
  #10370524

  Goedemorgen,

  Mijn zoon Liam (15 maanden) draagt Pampers Nappy Pants 4+ en is elke ochtend zeiknat, ondanks de + maat.

  Heeft iemand tips?

  Groetjes Dorine

  #10370533 Quote

  Hoi,

  Mijn zoontje is nu 22 maanden, en ik herken het wel. Vooral vanwege het buikslapen bij een jongen..

  En zocht ook lang naar een oplossing. Over het algemeen gaat het hier goed met pampers baby dry maat 5 plus, overdag draagt hij maat 4 dus in de nacht een maat groter en de plus variant van baby dry.

  Er zijn al diverse topics geschreven en die lees ik altijd graag mee voor tips. Er wordt gesproken over huggies, maar daar heb ik geen ervaring mee. 

  Enige ervaring die ik heb zijn trekpleister plus variant, kruidvat plus variant, en baby dry en daar kom ik toch telkens op terug. Ik houd er wel rekening mee wat ik na 17.30u geef qua drinken. Mede om deze reden ook het avond flesje afgebouwd en omdat het goed gaat laten we dat zo.

  Hopelijk heb je er iets aan..


  Happybee
  Bijdrager
  #10370534 Quote

  Onze zoektocht eindige met kruidvat luiers. Wel de variant droog en vertrouwd en een 1maatje groter. Nooit meer doorgelekt in de ochtend! 

  #10370546 Quote

  Zodra er bij ons gelekt wordt is het tijd voor een maat groter. Zou even 5+ proberen ’s nachts.


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10370550 Quote

  Wij zetten ons zoontje iedere avond even op de wc, en dat helpt een heleboel als hij dus even plast.

  Verder geven we na het avondeten geen drinken meer.

  En ik zou even de 5+ proberen.

  Mn zoontje slaapt ook op zijn buik en is bijna altijd droog met de baby dry + maten


  Mimi
  Bijdrager
  #10370579 Quote

  Mijn zoontje is ook een buikslaper en hij drinkt niet enorm veel gedurende de dag, blijft echt bij een slokje hier en daar. Zou het daarom geen prettig gevoel vinden om hem na een bepaalde tijd geen drinken meer te geven als hij erom vraagt. Hij krijgt ook nog een flesje (150 ml) voor het slapen, hij is 20 maanden. Ook daar gaan we voorlopig niet mee stoppen, hij is er ook erg aan gehecht, als hij z’n pyjama aan gaat doen begint hij al: melk drinken ? 

  Desondanks hebben we heel weinig last van lekken tenzij we de luier verkeerd doen. We gebruiken bamboozles van totsbots met 2 extra inleggers en een popolini of totsbots overbroekje. Daarna heeft ie lekker dikke luierbillen maar voor s’nachts is dat geen probleem 😉

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10370695 Quote

  Onze dochter heeft dit ook een tijdje gehad. We deden haar toen een luier aan en een luierbroekje (een maat groter) erover heen.


  STW
  Bijdrager
  #10370730 Quote

  We gebruiken de kruidvat luiers voor de nacht en sindsdien nooit meer lekkage gehad! 


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10370833 Quote

  Onze dame heeft dit met fases. Geen idee waardoor. Ik heb hier op het forum wel eens gelezen dat ze een dubbele luier om doen. Vond het eerst zielig omdat het zo’n dik pakket lijkt, maar dat is het helemaal niet. En ze heeft er totaal geen last van. De eerste luier doe ik gewoon om en de andere achterstevoren. Als ze niet is doorgelekt, gebruik ik die twee luier gewoon in de ochtend nog eens. Zodra ze minder lijkt te plassen ‘s nachts draagt ze één luier. Ook krijgt ze rond 23.00 altijd nog een schone om, maar soms heeft ze dan nog niet geplast en dan kan ik er eigenlijk van uit gaan dat het mis zal gaan.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct