Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dreumes loopt op zijn tenen

 • Auteur
  Berichten

 • SanneAB
  Bijdrager
  #10377911

  Mijn zoontje loopt sinds een paar maanden eind Feb wordt hij 2 (hij is wel 6 weken te vroeg geboren) toen hij net gebon met lopen langs tafels en de bank liep hij vaak op zijn tenen. Ik weet dat dat normaal is en kan gebeuren als ze net beginnen met lopen. Hij loopt nog al een paar maanden en liep gewoon normaal. De laatste tijd weer op zijn tenen en met de dag vaker. Buiten niet als hij zijn schoenen aan heeft. Is dit normaal, gaat dit nog over of moet ik mij zorgen maken? 


  KL-E
  Bijdrager
  #10377924 Quote

  Dit is heel normaal! Mijn zoontje deed dat ook met periodes. Nu loopt hij weer gewoon, maar een paar maanden terug liep hij hee veel op de tenen. Vooral van de zomer toen hij veel op blote voeten liep. In de schoenenspeciaalzaak zeiden ze tegen mij dat dit hee normaal is en ook het zoeken naar een balans en evenwicht is. Dit kunnen ze wel tot de 3 jaar blijven doen. Advies was zoveel mogelijk op schoenen laten lopen!


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10377957 Quote

  Mn zoontje is even oud en doet het ook steeds. Ik zeg dan: loop eens normaal, of niet op je tenen en dan stopt hij er mee


  SanneAB
  Bijdrager
  #10378009 Quote

  Thnx

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct