Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dreumes S Nachts Huilend Wakker

 • Auteur
  Berichten

 • Bowie
  Bijdrager
  #10567669

  Ons zoontje van 17 maanden wordt iedere avond/nacht (nu al zo’n 2 maanden) 22:00 of net na middernacht heel hysterisch huilend wakker. Er naar toe gaan maakt het erger, laten huilen (langer dan 5 min) werkt averechts en voelt voor ons niet goed.. zijn er ouders die dit herkennen? Is het een fase? Tips??? We zijn moe!! 😂


  Ivh
  Bijdrager
  #10567691 Quote

  Hi hi, ik zie dat er nog niet gereageerd is. Vervelend voor je, deze situatie! Zelf een dochter van 19 maanden, die werd ook een paar keer hysterisch wakker. Alleen duurde het hier (gelukkig voor ons) geen maanden. Wij dachten zelf dat het nachtmerries waren, ze zitten nu in een periode waar ze heel veel prikkels oppakken en die verwerken ze ook in de nacht. Wat bij ons helpt is een nachtlampje. Zo’n eentje die de hele nacht aan staat. Sindsdien is ze niet meer hysterisch wakker geworden. Geen idee of het echt met elkaar verbonden is, en geen idee of dit jullie zal helpen/jullie dit al hebben of doen… Maar het is een tip.
  Zij vind het ook altijd fijn om in slaap te vallen met een muziekje, hoe reageer jouw kindje daarop? White noise/muziek/achtergrond geluid?
  Onze dochter wilde ook niet uit bed gehaald worden, als we bij haar kwamen, prima, maar ze was nog erg moe en wilde slapen, maar had daar even hulp bij nodig. Vandaar lampje zodat ze zag dat ze lekker in haar kamer lag en, indien nodig, kwamen wij om haar weer toe te dekken, even haar rug wrijven, en dan ging ze weer slapen.

  Sorry, lang verhaal geworden maar hopelijk heb je er wat aan en hopelijk slaapt je kindje snel weer door.


  gebruiker185771
  Bijdrager
  #10567704 Quote

  Heb je wel eens gekeken naar Night terrors of nachtangsten. Kijk en vergelijk even of dit het kan zijn. Ook staan daar tips bij hoe te handelen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct