Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Drinkbeker Baby 6 Maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10567874

  Onze dochter van 6 maanden mag langzaamaan beginnen met het drinken van water. Ik ben nog op zoek naar een geschikte drinkbeker. Welke zouden jullie adviseren voor deze leeftijd?

  #10567878 Quote

  Wij hebben de 360 graden beker van Munchkin. Erg tevreden over. Goed voor de mond motoriek en lekken amper.

  #10567890 Quote

  Ik ben ook fan van de Munchkin-beker! Lekt alleen als je hem laat vallen, kinderen leren op een natuurlijke manier drinken en makkelijk schoon te maken (3 onderdelen die in de vaatwasser kunnen; wel even met water naspoelen ivm laagje door glansspoelmiddel).


  Essil
  Bijdrager
  #10567895 Quote

  Na munckin wilde onze dochter niet terug naar tuitbeker.


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10567909 Quote

  M’n oudste dronk toen uit een tuitbeker. M’n jongste uit de munchkin 360 graden beker.


  Mateke
  Bijdrager
  #10567938 Quote

  Wij hebben ook de 360 graden beker van Munchkin. Zeer tevreden van! De grootouders snapten wel eerst niet hoe deze werkte, haha. Ze snapten niet waar het water dan uitkomt (spoiler alert: gewoon aan de rand zuigen haha). Maar het is inderdaad beter voor de ontwikkeling van de mondmotoriek en het leren drinken uit een open beker en heel eenvoudig af te wassen. Lekken inderdaad enkel als je ze laat vallen, dus eenvoudig in de luiertas mee te nemen zonder dat je een dop moet gaan zoeken of dergelijke om erop te zetten. Ons meisje is nu 8 maanden en houdt hem ondertussen al zelf vast. Ook handig dat je langs eender welke kant van de beker kan drinken. Zo maakt het ook niet uit hoe je kindje hem vastneemt wanneer het wil drinken.

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct