Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dromen Over Bevalling Voorteken

 • Auteur
  Berichten
 • #10477120

  Hallo,

  Ik heb een vraagje.

  Ik ben nu 40+5 in verwachting. Vanacht heb ik gedroomt over de bevalling en hoe de baby eruit zal zien. Is dit een voorteken dat de bevalling toch nog vanzelf zal starten? 

  Zondag wordt ik ingeleid d.m.v  een ballonnetje.

   


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10477123 Quote

  Ik denk dat het verwerking is dat je er toch veel mee bezig bent! Wat natuurlijk super logisch is 😊 Natuurlijk of niet 1 dezer dagen ga je je kleintje ontmoeten! Ik hoop voorspoedig en snel! Hoe dan ook veel succes en sterkte ❤️

  #10477125 Quote

  Ja dat zou heel goed kunnen natuurlijk, we worden ongeduldig en de jongens willen dolgraag hun zusje ontmoeten🥰. Dank je wel! Linksom of rechtsom begin van volgende week is ze er eindelijk ❤


  Mommytobeez
  Bijdrager
  #10477226 Quote

  Ik denk dat je meer bezig bent met de aanstaande inleiding 😉 ook helemaal normaal natuurlijk! Ik heb de hele zwangerschap gedroomd over de bevalling. Dat had bij mij dus niets te betekenen 😉 behalve dat ik graag wilde bevallen om m’n kindje te ontmoeten.
  Heel veel succes zondag!

  #10477251 Quote

  Dat zou kunnen, met de 2e ben ik ook ingeleid dus ik weet wat me te wachten staat. Ik blijf stiekeme hoop houden dat ze zichzelf nog spontaan aankondigd. Dank je wel!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct