Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Dromen Tijdens De Zwangerschap Voorstel Het Geslacht

 • Auteur
  Berichten
 • #10259732

  Hallo dames,

  Ik heb gehoord dat als je tijdens de zwangerschap dromen over brood, dan krijg je een meisje. Ik heb een dochter en ik droomde veel over brood. Hebben jullie het ervaren. Of hebbenbjullie wel andere dromen die gaat over geslacht@????


  MWH
  Bijdrager
  #10259754 Quote

  Ik heb echt nog nooit van m’n leven over brood gedroomd haha. Toen ik zwanger was droomde ik wel vaak dat de baby een meisje was. En dat bleek te kloppen. Terwijl mijn gevoel zei dat het een jongen was


  Sajeso
  Bijdrager
  #10259769 Quote

  Zowel in mijn vorige zwangerschap als deze droom ik tot nu toe alleen maar over dingen die absoluut niet kunnen… (zoals 2 nachten terug een ontsnapping van Scar en Mufasa, die van the lion king ja, in een Duitse supermarkt waar ik aan het winkelen was 🙈)

  Bij mijn dochter droomde ik voornamelijk over stofzuigers die mij aanvielen en over annabel, die horror film, omdat daar echt elke avond reclame van op tv was voordat ik naar bed ging – dood eng.

  Heb wel ooit gelezen dat als je over een geslacht droomt dit vaak blijkt te kloppen maar het zullen wel allemaal bakerpraatjes zijn, dromen over brood heb ik nog nooit gehoord al klinkt dat geloofwaardiger dan die van mij haha

  #10259779 Quote

  Haha heel raar he. Bij mij vorige zwangerschap was ook elke nacht brood en was en meisje bij mijn zus was ook hetzelfde geval bij alle zwangerschappen ze heeft 2 dochters. Nu ben ik weer zwanger en zie ik het veel. 

   

  Bij mij vorige zwangerschap droomde ik een meisje  en was klop. Nu droom ik soms jongen soms meisje weet nog niet het geslacht. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen