Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Drukke baby

 • Auteur
  Berichten

 • SanneAB
  Bijdrager
  #10374070

  Ik voel mijn baby meer wel dan niet. Hij is erg druk. Dit is nogal vermoeiend 😔 meedere hier last van en betekend dat iets? 


  Elln
  Bijdrager
  #10374094 Quote

  Geen idee of het wat betekend. 
  mijn 1e was ook erg druk in de buik, en ja dat is hij nog steeds wel. Als in weinig stil zitten en houdt van bezig zijn .

   

  nummer 2 is echt totaal anders.. veel rustiger. Dus ik ben benieuwd of ik dit ook ga terug zien na de bevalling. 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10374101 Quote

  Mijn dochter lag in de buik nooit stil, en is nu al 1.5 jaar een persoontje buiten de buik die geen seconde stil kan zitten 😆 mijn schoonzus had een rustige baby in dr buik, en mijn nichtje is inderdaad een stuk rustiger dan mijn dochtertje

  daarnaast had ze super vaak de hik tijdens mn zwangerschap, en nu nog! Hier zei het dus wel veel


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10374103 Quote

  Haha Ananasss hier precies hetzelfde. Hier drukke baby met veel hik in de buik en nu is mijn dochter nog altijd een super energieke dreumes van 21 maanden. Nu 10,5 week zwanger van de tweede en super benieuwd hoe dat nu gaat zijn. 

  #10374148 Quote

  Haha hier dus echt precies andersom! Dochter was super kalm in mijn buik en is nu echt een ongelooflijk druk kind; zoon was extreem druk in m’n buik en is tot nu toe echt heel relaxt!

  #10374155 Quote

  Beter druk in de buik dan niet 😉 Onze dochter was ook heel druk in mijn buik en nu met 9 maanden is stilzitten ook niet echt haar sterkste punt haha!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Crazy
  Bijdrager
  #10374256 Quote

  Mijn dochter was een stuk rustiger als ukkie die nu nog in mijn buik zit. Deze is echt veeeel actiever en ligt weinig stil. Zijn geen onhebbelijk harde bewegingen maar wel heerlijk actief. Hoewel de bewegingen nu subtieler worden. Ben nu 40+2 dus zal ook minder ruimte zijn. Ben wel benieuwd of die actie/onrust ook in zijn karakter te zien is.


  LoveK
  Bijdrager
  #10374258 Quote

  Wees blij♡♡♡💜💜💜


  Lewis
  Bijdrager
  #10374267 Quote

  Je hoeft je in elk geval niet steeds af te vragen of je kindje nog leeft… 

  Mijne was ook echt een bewegelijke baby in de buik. Ik vond het heerlijk. Vanaf 17 weken al te voelen ondanks voorliggende placenta. Vanaf 22 weken aan de buitenzijde te zien en vanaf 28 weken zaten we samen vaak te kijken naar de golvende blubberende buik. De bulten die eronder bewogen. En de zere ribben of trappen op mijn blaas… Voelt niet prettig, maar ik kon er wel om lachen. Ze werd vaak wel even rustiger als ik wat ging wandelen, en was daarna ook nog wel een half uurtje stil. Dus wat ik deed was even een minuut of 10 meewandelen met de hond, vlak voor het slapen gaan. Misschien werkt het ook bij jou.

  Het zegt volgens mij niet veel over wat voor baby eruit komt. Mijn meisje is nog steeds best beweeglijk. Maar best beheerst. Als pasgeborene maakte ze heel sierlijke handbewegingen steeds. En ze ontdekte al snel de trappelbeentjes. Die heeft ze nog steeds. Op schoot zit ze nu met 6 maanden ook niet stil. Maar welke baby wel? Ik vind haar best voorzichtig in dingen uitproberen.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct