Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Druktemaker

 • Auteur
  Berichten
 • #10258677

  Hallo allemaal,

  onze zoon is inmiddels 8,5 maand en altijd al heel bewegelijk geweest. Hij heeft lang in een zijligkussen geslapen, omdat hij dan rustig lag. Toen hij begon te draaien vond hij uit hoe hij zich uit het kussen kon wurmen en zijn we overgestapt op een snoozzz met een deken strak over hem heen. Dit ging een tijdje goed.

  We hebben geprobeerd zonder snoozz en zonder dekens met alleen slaapzak, want als hij wil mag hij van ons best op zijn buik slapen en hij kan gemakkelijk terug draaien van buik naar rug, maar dat vertikt hij.

  Na een half uur op zijn buik te liggen schreeuwen hebben we hem toch maar weer in de snoozzz gelegd.

  Nu heeft hij dus uitgevonden dat hij met veel woelen en draaien wel op zijn buik kan komen en zet het dan op een schreeuwen.

  Heeft iemand een goede tip, zodat ons mannetje zichzelf de rust gunt om te gaan slapen? (In de snoozzz sliep hij namelijk heerlijk)

  Groetjes Eline 

   

  #10258688 Quote

  Hey, dat is dan denk ik bij iedereen hetzelfde probleem 🙈 wij hebben ons mupje uiteindelijk maar IN de slaapzak IN het zijligkussen gelegd want we wisten het ook echt niet meer, geen enkel dekentje was opgewassen tegen haar kunsten…en inderdaad is het erg onhandig als ze iets leren wat ze kunnen gebruiken ons tevoorschijn te toveren 🤔 het gebeurde hier dus ook ‘onbewust’ bij haar dat ze zo veel bewoog dat t ze de deken kwijtraakte en het koud kreeg. En tja. Dan was ze klaarwakker om 02.45…nu is ze bijna 1 jaar en houd NIKS haar meer tegen 😂 dus bereid je maar voor 🍀


  FleurH
  Bijdrager
  #10258694 Quote

  Misschien werkt het als je de slaapzak (maatje groter als het niet lukt) strak instopt aan de onderkant, met het dekentje? 

  #10258695 Quote

  Ooh dit komt mij heel bekend voor, haha. Ik ben onze zoon uiteindelijk op zijn buik gaan wegleggen (alleen in z’n slaapzak) en dat was wel goed, terwijl zelf op z’n buik rollen echt blinde paniek was… heel bijzonder. Inmiddels kan hij gewoon zitten en staan. Meestal gaat hij eerst even zitten en met z’n knuffels aan de gang. Hij gaat nu zelf liggen. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen