Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Dubatti One Kinderwagen

 • Auteur
  Berichten

 • Millie89
  Bijdrager
  #5729887

  Hi meiden,

  Ik ben wat kinderwagens met elkaar aan het vergelijken en nu viel mijn oog op een Dubatti One van babypark.
  Ik lees hier en daar wat reviews met kinderziektes maar dat is al van enig tijd geleden.

  Heeft iemand ervaring met de Dubatti en hoe hij bevalt? Zijn de kinderziektes opgelost?
  Wij gaan binnenkort naar babypark om hem te bekijken te testen maar ik wil graag jullie mening weten.

  Ik hoor het graag 🙂


  Millie89
  Bijdrager
  #5730096 Quote

  Heeft er niemand ervaring met een dubatti one? Of ken je misschien iemand met een dubatti en wat zijn hun ervaringen, ik hoor het graag.

  Ik ben nu 10 weken zwanger van ons eerste kindje nadat ik in januari 2016 gestopt ben met de pil en een hormoontraject in het ziekenhuis heb ondergaan.

  Ik ben vast aan het rondkijken en oriënteren 🙂

  #5734862 Quote

  Hoi,

  Wij hebben de dubatti one, vanaf feb. 2015.  Moesten toen 6 maanden wachten voor de levering 🙁 door een fout van babypark.  Slechte service, want kon na veel zeuren een bugaboo als vervanging krijgen. Ze wilde mij eerst een mutdy aansmeren. Maar goed nu over de wagen. Ik ben er nog steeds tevreden over. Het enige wat ik destijds vervelend vond was dat er geen boodschappen tas was en dat er geen parasol was. Maar die zijn er nu wel.  Wij hebben alleen wel gehad dat de voorwielen soms klem zaten bij het naar achter en voor rijden. Maar dat hebben ze bij babypark opgelost! Wat ik heel fijn vind is dat je kind er  bijna niks van merkt als je de stoep op of aaf gaat.  Ons kind is nu 2,5 en past echt nog prima in de wagen. Het stoeltje is ook echt wel stevig nog steeds. Wiebelt hij niet echt bij het stoepje op en af gaan. Hij rijdt ook echt nog soepel ondanks het gewicht van onze zoon. Hij zit lekker hoog, dus hij kan alles goed zien. Oja en niet onbelangrijk, je kan het hele zitje afritsen en in de wasmachine gooien. Geldt ook voor het Zonnescherm.  Vandaag gaan we voor het eerst naar het strand met de wagen. Dus zal vanavond even een update plaatsen over het zand. In het bos gaat het trouwens wel lekker soepel. Als je nog wat wil weten hoor ik het wel 🙂  ps. Heb mijn wagen weleens volgeladen met boodschappen van pak em beet 15kilo en mijn zoon van 10kilo rijd iets zwaarder, maar gaat gewoon prima, ook in bochten. Ik had een boodschappentas van bugaboo.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct