Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Duidelijk Een Jongen

 • Auteur
  Berichten
 • #10207517

  Hoi allemaal,

   

  Ik heb even jullie mening nodig… bij 13 weken had ik een duidelijke echo van een meisje, maar nu met 15 weken geven ze aan een jongen. Ik vind alleen zijn zaakje wel erg groot en niet een ‘raketje’ zoals je vaak ziet.. daarnaast zie ik een raar rondje in het midden.. wat zeggen jullie?

  voeg daarnaast ook even een zijaanzicht toe, is dit een been die omhoog steekt of de navelstreng? Ik zie in ieder geval geen geslacht.. pff lastig hoor die echo’s😉

  https://www.mupload.nl/img/gpi3exai.jpeg

   


  MariekeSep
  Bijdrager
  #10207520 Quote

  Je krijgt volgens mij echt een jongen!

  Ik heb een zelfde soort foto van onze geslachtsbepaling echo en nu met 28 weken is het nog steeds een jongen ;-). Witte rondje hadden wij niet maar kan van alles zijn. 


  LadyJ
  Bijdrager
  #10207526 Quote

  Dat ziet er heel anders uit dan onze meid.. (daar zag je rond die tijd 3 stipjes wat later 3 streepjes werden). Kan me voorstellen dat je even moet schakelen nu van een meisje naar jongen. Daarom is het wel tricky om zo vroeg al uitspraken over het geslacht te doen.


  Zeep
  Bijdrager
  #10207527 Quote

  Onze geslachtsecho ziet er precies zo uit, hier ook een jongen! 🙂


  Zwaluwveertje
  Bijdrager
  #10207533 Quote

  Volgens mij krijg je toch echt een jongen. Een echo met 12 of 13 weken is vaak niet zo precies. Omdat ze dan minder goed de geslachtsorganen kunnen zien. Met 15 weken is dat deel al veel beter ontwikkeld en kun je echt 3 streepjes of een klein piemeltje zien. Bij onze kleine man zag het er ook zo uit als op de echo (bij 15 weken) die jij nu laat zien. En ze hebben het bij onze 20 weken echo nog een keer bevestigd dat het een jongen wordt. 

  #10207538 Quote

  Bij ons zag het er bijna hetzelfde uit, ook een jongen (en nu met 31 weken nog steeds). Heb even de foto van de echo van 14 weken erbij gepakt en van de zijkant zag je ook geen geslacht bij ons toen, lijkt me idd de navelstreng ofzo.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Junimama
  Bijdrager
  #10207550 Quote

  Ik denk ook zeker een jongen hoor! Maar snap dat het even schakelen is… 


  Lizzy W
  Bijdrager
  #10207556 Quote

  Wij hebben met 15+6 weken een echo laten maken en ons meisje zag er inderdaad heel anders uit! Drie duidelijke streepjes en geen uitsteeksels, dus ik denk dat dit echt een jongen is! 

  Ik kan me goed voorstellen dat het even gek is, toen ik het eenmaal wist had ik ook echt niet meer willen wisselen… Maar gelukkig heb je nog alle tijd om eraan te wennen, voordat de kleine er is! 🙂


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10207565 Quote

  Haha ik ben de enige denk ik met mogelijk een andere ervaring! Bij 16 weken zag onze echo er precies zo uit en bij 20 weken toch opeens duidelijk een meisje !! Schijnt dat je bij 16 weken echt afzonderlijk de balletjes moet kunnen zien , anders kan het nog beiden zijn. Als ik jou was zou ik even wachten met het kopen van blauwe spullen tot 20 weken 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct