Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Duizelig En Angst

 • Auteur
  Berichten
 • #10261195

  Hallo allemaal

  Ik ben vandaag 11 weken. Vanochtend werd ik wakker met duizeligheid. Ik kreeg het gelijk warm en werd misselijk. Vervolgens moest ik gaan braken. 

  Maar ik ben ongeveer om de 20 minuten duizelig en ben angstig hiervoor. Ik vroeg me af of een van jullie diy ook heeft gehad? En wat jullie hiervoor hebben gedaan? 

   

   


  Mylife
  Bijdrager
  #10261196 Quote

  Je hebt hyperventilatie? Paniekaanvallen? Ik heb t ook paar x gehad op t begin van deze zwangerschap ej nu ben ik 39 wk en krijg steeds voorweeen en raak dan in paniek en wordt dan misselijk. Is zo moeilijk dan te relaxen.. probeer te denken dat de duizeligheid erbij hoort maarrrr t kan ook door verkeerde ademhaling komen. Ik heb niet veel goede tips. Ik zing in paniekaanvallen mee met liedjes, tel steeds hardop 1,2,3,4,7 .. helpt hier .. en rustige muziek luisteren en puur op je ademhaling letten.


  JannekeN
  Bijdrager
  #10261217 Quote

  Het ligt er inderdaad aan waar het vandaan komt. In het eerste trimester heb ik dit smorgens ook veel gehad, maar geen angst. Dus net wat mylife zegt is het paniek of hyperventilatie of komt het doordat je last hebt van ochtendmisselijkheid en ben je daar angstig voor.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen