Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Duizeligheid

 • Auteur
  Berichten

 • Sjalotje
  Bijdrager
  #10466286

  Hoi!

  Momenteel ben ik 12 weken ver en sinds gisteren ben ik extreem duizelig. Gisterenochtend wakker enorm duizelig en misselijk wakker geworden. Je kan het het beste vergelijken met enorm dronken zijn (maar ik heb dus al paar maanden geen alcohol meer gedronken). 

  De duizeligheid is al wat beter maar ik voel me toch nog niet zoals het hoort. Iemand die al iets gelijkaardigs heeft mee gemaakt en weet of dit aan de zwangerschap te wijten is?


  Feutje
  Bijdrager
  #10466292 Quote

  Het zou met een lage bloeddruk te maken kunnen hebben, dat had ik ook rond die termijn. Rustig liggen en water drinken lostte het voor mij redelijk op. Je zou de verloskundige kunnen bellen als dat niet genoeg is voor jou!

  #10466309 Quote

  Idd. Ik denk ook aan je ijzerwaarde. Ff je verloslundige bellen. Je bloeddruk zal wat laag zijn denk ik


  Sjalotje
  Bijdrager
  #10466321 Quote

  Dankje voor de reacties. Ik neem snel even contact op. 
  Was best wel schrikken. Heb daar nog nooit eerder last van gehad. 


  Yima
  Bijdrager
  #10466345 Quote

  Ik had erg last van de bloeddrukdaling. Dat is verder heel normaal. Rond 20 weken issie het laagst. Maar de ene merkt er niet veel van en de ander staat te tollen op zn benen. Ik kreeg er vooral veel last van als ik stil stond. Kon in de rij bij de supermarkt binnen 2 minuten helemaal weg trekken. Slap, duizelig, zweterig, misselijk. Mijn onderdruk heeft de 55 gehaald. 

  Maar als het gevoel aanhoudt na veel drinken, wat zouts eten en even liggen, dan zou ik wel even bellen.


  Jippie
  Bijdrager
  #10466366 Quote

  De duizeligheid was wel herkenbaar. Misselijk alleen in de eerste weken dus de combinatie herken ik niet. Ik had ook een wat lagere bloeddruk. Ik had altijd dropjes bij me en van die lu crackertjes met olijf zout smaak. Vind ik enorm lekker maar gaf ook net wat extra zout waardoor ik me beter voelde.

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Bowie
  Bijdrager
  #10466412 Quote

  Niet mee blijven rondlopen : naar de huisarts! Hier kun je na de bevalling nog heel lang last van blijven houden en ik kan je vertellen dat dat echt heel kut is. Je hebt dan alle energie nodig voor het verzorgen van jouw kindje.. Met een simpel tabletje is het zo opgelost en voel je je veel beter!!


  Sjalotje
  Bijdrager
  #10466457 Quote

  Blijkbaar zou het niets te maken hebben met de zwangerschap.. mijn bloeddruk stond perfect normaal en ze dacht ook niet dat het met m’n suiker te maken had. 

  Ze zei enkel dat ik het in het oog moest houden en indien ik het nog eens krijg, ik best contact opneem met een specialist. Spijtig genoeg niet veel wijzer geworden..


  Bowie
  Bijdrager
  #10466498 Quote

  Slaap je op jouw rug? In principe is dit vaak aan het einde van je zwangerschap maar dit kan ook duizeligheid veroorzaken. Geen idee meer waarom…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct