Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Duo Wagen

 • Auteur
  Berichten

 • Famke87
  Bijdrager
  #10558689

  Wanneer ons derde kindje geboren wordt, is onze (dan) middelste anderhalf. Ik ben daarom op zoek naar een duo wagen, maar zie door de bomen het bos niet meer. Ik twijfel voornamelijk tussen bugaboo donkey duo (maar vooral twijfel over de breedte, pas je door een normale deur?) en uppababy vista duo. Lees graag ervaringen of hele andere merken, ga ik daarna marktplaats verder afstruinen 😉


  Aykiz
  Bijdrager
  #10558714 Quote

  Ik heb zelf kinderwagen van twistshake duo die is heel fijn. Ik kan in alle winkels nooit problemen gehad. Het merk heeft vaak 50% korting ik betaalde ongeveer 400 euro normaal kost het 800-1000.
  Ik heb alleen geen ervaring met die andere merken.


  Tessb
  Bijdrager
  #10558716 Quote

  Wij hebben de Uppa Baby Vista gekocht met het oog op als we een tweede kindje krijgen.
  Voor onze eerst vind ik het nu een ideale wagen!
  Makkelijk in te klappen en hij rijd erg fijn.


  Pippy
  Bijdrager
  #10558729 Quote

  Hoihoi. Wij hebben de bugaboo donkey. Ik heb echt geen problemen met de breedte! Ik kan zelfs de kruidvat door (wel met moeite maar het kan) hij rijdt erg licht en tis erg leuk het contact wat de kids onderweg hebben naast elkaar.
  Momenteel gebruiken we hem alleen voor lange einden als duowagen. Voor de stukjes naar de winkel enz. loopt de oudste en dan maak ik er een enkele wagen van, die door het mandje ook bijzonder praktisch is voor de boodschappen..


  Ltls
  Bijdrager
  #10558748 Quote

  Ik weet niet of je veel grote afstanden wilt gaan lopen. Mogelijk is het een idee als je je oude kinderwagen nog hebt om daar een universeel stoeltje op te zetten. Vooral handig voor de eerste periode van wieg en tegen de tijd dat je moet wisselen kunnen ze op een meeloopt plankje

  #10558768 Quote

  Wij hebben toevallig gisteren een ABC zoom duowagen besteld omdat ons zoontje pas 14 maanden is als ik beval van de tweede. Van een collega gehoord dat dit een fijne wagen moet zijn en ook redelijk betaalbaar. Zelf kan ik dus nog niet uit ervaring spreken, maar wij hebben de gok genomen. We moesten toch een keer een keuze maken.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Famke87
  Bijdrager
  #10558786 Quote

  Bedankt voor alle reacties. Ik ga de merken die ik niet ken eens bekijken. Ben ook wel benieuwd naar de abc zoom. En mijn zorgen rondom de donkey zijn wel wat weggenomen. Marktplaats maar eens in de gaten gaan houden

  #10558902 Quote

  Ik ben echt fan van de bugaboo donkey! Ideale wagen, rijd licht en je past overal doorheen, heb er nog geen problemen mee gehad dat ik ergens niet langs kon. Je klapt hem ook makkelijk in en bouwt hem handig om naar enkele wagen als je er maar eentje mee hoeft.


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10559110 Quote

  De donkey is maar 15 centimeter breder dan de gemiddelde kinderwagen je?!😉

  Onze kinderen zijn nu 3, 1,5 en 8 maanden.
  Wij hebben hem nu ruim een jaar in gebruik en ik ben er super blij mee. De enige plek waar ik ben vastgelopen is de zelfscan van Jumbo. Die poortjes zijn gewoon te smal.

  De nieuwe donkey 5 heeft de wieg/zit iets hoger dan de donkey 3, wat makkelijker is voor lange mensen of mensen met rugklachten. Voor ons is de donkey (3) zeker een goede aankoop!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct