Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Early Test Doen 3 Dagen Voor Nod

 • Auteur
  Berichten

 • Drupje
  Bijdrager
  #10331492

  Ohhh de zenuwen gieren door mijn lijf..

  Mijn man en ik zijn bezig voor een tweede kindje. Zitten nu in de eerste ronde en man.. wat voelt het weer net zoals bij de eerste. Ik heb PCOS dus vanzelfsprekend is het absoluut niet. Nu heb ik de afgelopen maanden mijn cervixslijm en baarmoedermondstand gevoeld en op basis daarvan mijn ovulatie geplaatst op 3 juni. Nu heb ik een vrij korte luteale fase van ongeveer 12 dagen dus is mijn NOD op 15 juni. Nu heb ik wat ‘last’ van krampjes en ergens een onderbuik gevoel dat het wel eens raak kan zijn. Toch ben ik hier wel voorzichtig in. Vanmiddag maar wel alvast de tests in huis gehaald. En natuurlijk, nu ze hier liggen kan ik mij maar moeilijk inhouden! Nu heb ik ook een early test gekocht van de kruidvat. Ik vraag me af of er dames zijn die hier voor NOD mee getest hebben en of dat überhaupt wel zin heeft? Ik weet dat het nog vals negatief kan zijn of positief en vroeg mis kan gaan, dus dat hoeft niet gezegd te worden ;). Ik vraag me eerder af of ze überhaupt zo vroeg al wel positief kunnen worden.

  #10331493 Quote

  Met een LF van 12 zou ik niet eerder dan 2 dagen voor nod een testje doen dan zit je op 10 DPO dus 4 dagen voor nod als je een normale LF hebt 


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10331520 Quote

  Ik heb zelf in de middag getest op 10dpo. En dat was positief maar echt een heeeel heel vaag streepje, gelukkig is het opgelopen. Ik gebruikte de action test. Als je kunt wachten kun je ook morgenvroeg testen? 

  #10331524 Quote

  Ik zou voor nod wel met ochtend urine testen dus indd morgen ochtend 


  vleermuis
  Bijdrager
  #10331551 Quote

  Idd iig ochtendurine. Ik had bij m’n eerste kind rond die tijd wel positief ’s ochtends, super licht streepje, voelde me heel onzeker, dus 2 dgn later ’s avonds een test gedaan en die was negatief omdat m’n urine gewoon te waterig was. Dus wacht tot morgenochtend (en dan lig je ws de hele nacht wakker, ik iig wel altijd met die dingen) succes!! 


  MiniBurgers
  Bijdrager
  #10331571 Quote

  Ik heb met heel goedkope ‘Sensitive’ tests die ik via bol had besteld, 4 dagen voor de NOD getest en licht positief. 1 dag voor de NOD met Clearblue digitaal: positief 1-2 weken en op de NOD met Kruidvat eigen merk: positief. 

  In januari had ik echter met de Kruidvat eigen Merk early (vanaf 4 dagen voor NOD) tot 2 keer toe een vals positieve, 5 dagen later namelijk alsnog de menstruatie. 

  Ik ben ook iemand die absoluut niet kan wachten! Wij waren ook bezig voor de tweede en nu dus 14 weken zwanger! ♥️

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10331604 Quote

  ..


  Ananasss
  Bijdrager
  #10331636 Quote

  Ik zou met een kortere lf niet snel voor je nod testen! Mijn LF was altijd 8-10 dagen. Testen die beweren ‘4 dagen voor nod’ zijn bedacht voor de perfecte cyclus met een LF van 14 dagen. Dus minimaal 10 dagen ná je ovulatie!! Sowieso een marketing als je het mij vraagt. Ik weet hoe lastig het is als het wat langer duurt dan je hoopt.. maar zie het maar zo: dan kunnen die 3 dagen er ook nog wel bij 😉

  #10331646 Quote

  ..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct