Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Early test

 • Auteur
  Berichten

 • dominique
  Bijdrager
  #10126497

  Hou allemaal. Wat zijn jullie er ervaringen met de sensi test etc als early testen? Vanmorgen getest: negatief. Woensdag is mijn NOD.

  Heb vage klachten. Opgeblazen gevoel. Ik werk bij de huisarts en de urines stonken echt erger gisteren. (ja erger dan normaal hihi) vage buikkrampen gehad afgelopen dinsdag tm donderdag. Duizelig, maar heb dan ook een lage bloeddruk momenteel..

  Dus ben benieuwd naar jullie ervaringen 


  dominique
  Bijdrager
  #10126498 Quote

  Oja en meer afscheiding en m’n baarmoedermond blijft hoog en voelt anders dan anders

   

  #10126504 Quote

  Ik denk als je zelf bij een huisarts werkt je zelf weet dat je lichaam soms gekke dingen met je doet , ik zal zeggen wacht op je nod, en test dan nog eens. Zal de twee voor 5 euro van kruitvat doen die zijn erg gevoelig en geven echt wel aan of je zwanger bent of niet. De early kan positief zijn voor je nod en vervolgens alsnog ongesteld worden.

   

  succes


  Rein a
  Bijdrager
  #10126509 Quote

  Ik testte op mijn NOD pas positief. Dan wel daarvoor ook testen, maar die waren negatief


  BenB
  Bijdrager
  #10126511 Quote

  Als woensdag pas je NOD is, dan heb je echt nog te vroeg getest. Ik had 1 dag voor NOD een positieve test (Action). Misschien zelfs 2 dagen voor NOD, maar die was buiten de geldige afleestijd. Probeer in ieder geval tot dinsdag te wachten met testen.


  Sanne1979
  Bijdrager
  #10126517 Quote

  Ik gebruik altijd de early test van Sensitest en daarmee heb ik 3x al 3 dagen voor mijn NOD positief getest. Ik vind het fijne en betaalbare testen.

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  TrB
  Bijdrager
  #10126521 Quote

  Ik testte in maart 1 dag voor NOD met 3 early testen. Supernegatief terwijl ik zo erg het gevoel had zwanger te zijn. 4 dagen daarna voor de zekerheid getest met een early test die ik over had en ja hoor, zwanger! Nu inmiddels bijna 35 weken. Kan dus absoluut 😊


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  #10126545 Quote

  Ik testte positief met kruidvat early en predictor early. Maar volgens mij is het voor iedereen anders. Het is gewoon nog niet zo betrouwbaar, paar dagen voor NOD. 

  Ik merkte vooral dat ik zwanger was omdat mijn eigen urine anders rook. 


  Silvia-xx
  Bijdrager
  #10126569 Quote

  Ik denk zelf dat je erg vroeg getest hebt, ookal heb je zo’n early test! Hier zou ik op maandag mijn NOD hebben, op vrijdag testte ik positief. Maar was echt een tuur streepje! Daarvoor heb ik overigens niet getest. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct