Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Early testen action

 • Auteur
  Berichten

 • Loesjeee
  Bijdrager
  #10152865

  Hallo allemaal,

  Heeft iemand ervaring met de early zwangerschapstesten van de action? Mijn cyclus is nog niet op gang na meer dan 7 maand en heb een afspraak staan bij de gynaecoloog. 

  Maar heb heel wat ovulatie testen gedaan en had ineens een positieve test op 30dec en 31 dec toen was die nog duidelijker. Dus hebben natuurlijk geklust. Maar ze zeggen dat na 14 dagen je dan normaal ongesteld zou moeten worden. Maar ben dus al een hele poos niet ongesteld geweest dus weet ook niet of dat nu wel zou komen. 

  Maar wie weet dat het toch is gelukt met de ovulatie testen. Heb early testen van de action in huis en is dat aan te raden voor die 14 dagen te testen? 

  #10152905 Quote

  ik zou dat eerlijk gezegd niet doen. Als je 30 en 31 december positieve ovu test had is de kans dat je eispring op 1 januri was of 2 januari. 

  Stel deze was op 1 januari, dan zit je nu op 9 dpo. Een innesteling vind doorgaans plaats vanaf 9dpo maar kan ook langer. Geen innesteling geen positieve test. Ook omdat je nog niet ongesteld bent geweest zou ik zeker minimaal nog 7 dagen wachten. Early test of niet. 


  Loesjeee
  Bijdrager
  #10152919 Quote

  Denk dat mijn eisprong die 31 is geweest of die nacht. De 1e teste ik al niet meer positief. 31e was die sochtends dik positief en ’s avonds al weer wat minder. 


  Stippel bvb
  Bijdrager
  #10152927 Quote

  Hoi, 

  Ik heb deze week vanaf maandag early testen gedaan en deze was vanaf woensdag positief. Mn nod is zaterdag, dus ik denk dat je beter nog minimaal een dag of 3 kan wachten. 

   

  Groeten, Stippel 


  Loesjeee
  Bijdrager
  #10152933 Quote

  Wat super gefeliciteerd! Okee dan doe ik zondag een test.

  Had je trouwens ook kwaaltjes voor je teste?


  Rosiee
  Bijdrager
  #10152934 Quote

  Hi Loesje,

  De eisprong vindt ongeveer 24 uur ná een positieve ovulatietest plaats, dus het zou heel goed kunnen dat je op 1 januari je eisprong hebt gehad. Een eventuele innesteling vindt ongeveer 9 dagen na de eisprong plaats en pas daarna gaat het lichaam hcg aanmaken (hormoon waar de zwangerschapstest op test). Ik zou dan ook zeker nog een aantal dagen wachten met testen.

  Daarnaast heb ik zelf geen goede ervaring met de Action Early testen, die gaven bij mij twee dagen voor mijn NOD negatief en de Kruidvat 2voor5 gaf toen al positief, ben nu 20 weken zwanger.

  Succes met afwachten en hopelijk is het raak!

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Anemoontje
  Bijdrager
  #10153018 Quote

  Stippel ben ik ben ook wel benieuwd of jij kwaaltjes hebt. 

   

  Loesjee we gaan gelijk op! K had toen ook positieve testen. Zo spannend.


  Loesjeee
  Bijdrager
  #10153023 Quote

  anemoontje echt spannen! Kunnen we elkaar mooi op de hoogte houden. Heb jij wel een regelmatige cyclus? Ik dus helemaal geen inzicht in mijne.


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10153035 Quote

  Nee. Ik had vorige keer een cyclus van 44 dagen. Dus zou nu weer zo moeten zijn. Vond het al bijzonder dat ik mijn eisprong gevonden had. Zou dan weer op 44 uitkomen. Dus misschien wel regelmatig, maar veel te lang!! Als jet niet gelukt is deze maand, waar ik vanuit ga, ga ik aan de teunisbloemolie. Heb je die overweging wel is genomen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct