Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Echodense Darmsn

 • Auteur
  Berichten
 • #10546236

  Iemand ervaring met echodense darmen? Wij hebben de 20 weken echo gehad. Werden doorgestuurd omdat er wat te zien was in de darmen. In het ziekenhuis bleek het te gaan om echodense darmen. Alles ziet er verder prachtig naar behoren uit. Zo onzeker dit!!

  #10546338 Quote

  Wat vervelend! Wij hebben dit ook bij onze dochter gehad, erg stressvol. We hebben ons laten testen of we drager zijn van het gen wat taaislijmziekte veroorzaakt. Na een kleine 2 weken hadden we de uitslag dat we beide geen drager zijn, toen was de meeste stress wel weg. Met 32 weken nog een echo gehad en alles bleek goed gelukkig! Ondertussen een gezonde dochter van 15 maanden. Ik vond het een stressvolle tijd (met name toen de uitslag van het genonderzoek er nog niet was, en kon daardoor minder van mijn zwangerschap genieten. Sterkte met de onzekerheid!


  EvanS
  Bijdrager
  #10546401 Quote

  Hoi, 

   

  Wat vervelend. Wij hebben hadden dit in de lever bij ons dochter (dus niet de darmen) bij de volgende echo was het niet meer zichtbaar en nu een gezonde dochter van 2,5 jaar. 🙂 het is veel onzekerheid, maar probeer je er niet te druk om te maken. Je kunt altijd vragen of je over 4/6 weken nogmaals door het ziekenhuis kan laten kijken of er iets is veranderd. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct