Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Een beetje onzekerheid

 • Auteur
  Berichten
 • #10218310

  Zijn er hier mama’s die misschien het volgende herkennen: Ik ben nu sinds 2 weken weer aan het werk. Onze dochter kreeg natuurlijk in mijn verlof volledige aandacht van mij. Ik kreeg altijd reactie terug met lieve glimlachjes enz.! Sinds ik weer aan het werk ben (dochter gaat maar 1,5 dag naar  familie) heeft ze weinig reactie op mij, der glimlachjes en reacties heeft ze alleen bij haar vader ineens. Ik vraag me wel eens af waarom ze niet op mij meer echt reageert.. ik hoop dat het een beetje duidelijk overkomt om te lezen. Het maakt mij best wel onzeker nu.. (dat zal ze natuurlijk ook wel voelen).. 

  #10218311 Quote

  En ik werk 1,5/2dagen!

  #10218316 Quote

  Onze zoon lacht ook veel meer naar z’n vader dan naar mij. Ik houd het er maar op dat ik veel ‘zelfvansprekender’ ben voor hem, dan mijn man. Ik ben tenslotte meer bij hem dan mijn man (ik werk 3 dagen). ls hij niet lekker in z’n vel zit (sprongetje, ziek zijn) dan lacht ie ook bijna niet, totdat papa thuis komt.

  Toen mijn zoon zo klein was als jouw kindje leek het hem ook nooit zoveel te interesseren dat ik ‘m weer op kwam halen. Dat is nu wel anders hoor! Hij is nu acht maanden en als ik ‘m op kom halen, tijgert hij in een rechte streep naar me toe, big smile en mept me daarna ontzettend enthousiast in mijn gezicht :’) 

  #10218330 Quote

  Aah dat is veel enthousiasme :)! Ik ga er maar vanuit dat het straks anders is!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct