Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Een feestje, wat voor excuus om niet te drinken?

 • Auteur
  Berichten

 • Wensdj
  Bijdrager
  #10454808

  Hai,

  Op dit moment ben ik 7 weken zwanger, super leuk! Ik zit alleen met een probleempje waar ik zelf nog niet uit kom. Misschien hebben jullie tips?!

  aankomend weekend is een feestweekend bij ons ivm verjaardagen. Nou valt het behoorlijk op als ik niet drink. Ik heb alcohol vrije wijn al geproefd maar dat smaakte niet. 
  Hebben jullie nog een tip hoe het ‘toch kan lijken’ dat ik drink? Of een goed excuus hiervoor? 

  Ik hoor graag jullie tips! 


  Bmeesters
  Bijdrager
  #10454815 Quote

  Gefeliciteerd, en ja heel lastig is die situatie .
  Ik kon niet makkelijk zwanger worden en zat daardoor aan wat medicijnen dus toen ik uit eindelijk wel zwanger was ben ik die medicijnen blijven gebruiken als smoes om niet te hoeven drinken .

  Sommige zeggen dat ze een antibiotica kuurtje hebben . Of dat ze aan de lijn zijn maar dat is lastig als je wel chips gaat eten haha.

  Succes in ieder geval


  MamaEvanI
  Bijdrager
  #10454818 Quote

  Blaasontsteking waar je een antibiotica kuur voor hebt gekregen!


  JuniZuster
  Bijdrager
  #10454822 Quote

  Ik deed dubbelfris in mijn wijnglas ipv wijn. Waar je wel op moet letten dan is dat je het niet te snel opdrinkt. Werkt perfect!


  Jessicaa
  Bijdrager
  #10454845 Quote

  Ik had een hernia dus kon de diclofenac als excuus gebruiken (welke ik uiteraard niet slikte). Medicatie of pijnstilling is wellicht een idee. Blaasontsteking zou ik wel zeggen dat je al paar dagen aan de medicijnen bent, anders zit je namelijk niet zo makkelijk vaak haha!


  Famkeh
  Bijdrager
  #10454863 Quote

  Inderdaad antibioticakuurtje was ook mijn excuus en vrijwillig aanbieden de Bob te zijn 🙂

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Ananasss
  Bijdrager
  #10454864 Quote

  Vooral niet de eeuwige blaasontsteking smoes gebruiken. Als je door de mand wil vallen, vooral die inzetten 😉

  Gewoon een glas in je hand hebben, af en toe doen alsof je een slok neemt en wegzetten en dan ‘vergeten’. Dubbelfris kan goed werken mits je geen open keuken hebt en iedereen ziet dat je dubbelfris inschenkt 😂 

  onthoud daarnaast dat jij vooral denkt dat het opvalt. Als andere niet gefixeerd zijn op een mogelijke zwangerschap valt het echt niet op. Hier toen zelfs een week wintersport incl apres ski overleefd zonder dat ook maar 1 iemand iets doorhad!

  #10454881 Quote

  Hoi, dit ken ik nog van mijn zwangerschap haha. Wij hadden toen het geluk dat het feestje vaak bij ons was. Ik heb toen de wijn of rosé uit de fles gegooid en gevuld met dubbelfris of limonade. Werkte perfect. Wel uitkijken dat niemand anders je fles pakt 😉


  Lewis
  Bijdrager
  #10454883 Quote

  Ik zei gewoon dat ik een beetje last van mn maag had en at dan ook niet voortdurend lekkere dingen. “er zal wel wat rond gaan, buikdingetje ofzo? Irritant zeg! Blabla”

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct