Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Een jongen!

 • Auteur
  Berichten

 • kleingeboren nl
  Bijdrager
  #10440129

  Nadat we in 2018 een dochter hebben gekregen zijn we nu in verwachting van een zoon! We kwamen er achter met de combinatietest. Dat is ook een vrij uitgebreide echo net als de 20-weken echo. Al met al dus een hele omschakeling aangezien wij op onze manier zeker wisten dat het weer een meisje zou worden. Mijn man werkt namelijk met straling wat invloed zou hebben op de chromosomen. Het gezegde is dan ook iedereen in zijn dienstvak krijgt dochters. Toch niet dus… want de echoscopiste was nu al heel zeker van haar zaak. Nu moet ik dus wat kleding bij kopen want ik heb vooral roze kleren gekocht en bewaard. Waar haal ik leuke jongens kleding? Ik ben niet van het online kopen dus echt opzoek naar winkels.


  With love
  Bijdrager
  #10440156 Quote

  Wat mooi nieuws! Wij hebben ook een zoon en ben fan van de kleding van Zara en H&M!


  WBM
  Bijdrager
  #10440163 Quote

  Gefeliciteerd!💙 Lekker bij de zeeman shoppen, hebben altijd leuke dingen voor een betaalbare prijs. C&A vind ik ook altijd leuke dingen hebben.

  #10440172 Quote

  Zeeman en ter stal. Eventueel beginkleertje lekker van marktplaats halen. Heb ik in het begin ook gedaan. Eerste half jaar groeien ze zo snel. En je hebt volledige pakketjes voor kleine prijsjes. Voor 10 euro ofzo heb je al 4 of 5 shirts en broekjes en in winkel betaak je dat al voor 1 setje. Je kunt altijd zelf nog leuke dingen erbij kopen

  #10440204 Quote

  Ik koop veel online bij ’s Oliver. Hele leuke en erg zachte kleren.

  #10440228 Quote

  H&M, Hema, Zeeman. Hier slaag ik altijd

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct