Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Een knip

 • Auteur
  Berichten

 • LittleGirlApril
  Bijdrager
  #10200324

  Beste ,

   

  3 weken geleden ben ik bevallen van onze dochter. Ze hebben een knip moeten maken en nu heb ik nog steeds last van bloed als ik me afveeg na de toiletgang. Ook heb ik ontzettende jeuk dat ik er gewoon gek van wordt. Soms is het zo erg dat ik er sochtens achter kom dat ik eraan heb gekrabt in mijn slaap. Zijn er meerdere die hier last van hebben / gehad. Zijn er eventueel middeltjes? 


  Ninel
  Bijdrager
  #10200328 Quote

  Is het bloed van de knip of van het nabloeden van de bevalling? Dat kan namelijk tot 6 weken duren. Er vanuit gaande dat knip gehecht is zou die niet moeten bloeden. Jeuk kan komen van het genezen. Anders even verloskundige of huisarts bellen om het te laten controleren of het goed dicht is.


  Feyre
  Bijdrager
  #10200331 Quote

  De knip zelf bloed niet dat is gewoon je vloeien nog dit kan 6 weken duren. Als het meer dan twee dagen gestopt is en dan weer start kan je dit zien als je eerste ms.

  Het jeuk komt wcht van het helen dat is heel normaal. Kijk het is in de spiegel of maak een foto. Doet het zeer? Is het rood komt er viezigheid uit? Zijn alle hechtingen wel opgelost? Zo kan ke zelf al bepalen hoe en wat en overigens mag je hier altijd de verloskundige nog voor bellen dus twijfel je gewoon bellen.

  Ik ben zelf kraamverzorgende en adviseer dit ook altijd me clienten

  #10200342 Quote

  Heel normaal hoor, het jeuken en het vloeien. Dat laatste komt niet door de knip maar hebben alle bevallen vrouwen, tot zo’n 6 weken. Elke dag een paar keer wassen met lauwwarm water hielp hier heel goed tegen de jeuk.. Succes! 


  StephW
  Bijdrager
  #10200362 Quote

  Ikvond het helpen om iedere dag de boel even aan de lucht te laten drogen, dat hielp t herstel.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct