Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Een tweede kindje willen maar neiging naar te snelle schildklier

 • Auteur
  Berichten

 • Loesjeee
  Bijdrager
  #10331159

  Hallo,

  Mijn man en ik willen graag een tweede kindje. Alleen neigt mijn schildklier naar te snel en houden ze het in de gaten. Ze kijken of die te snel word of dat er toch niks mee gebeurt en dit gewoon door mijn eerste zwangerschap komt en dit gewoon weer weg gaat. Heeft iemand ervaring met zwanger willen worden en een te snelle schildklier en hoe gaat dat?   X


  Danielle92
  Bijdrager
  #10331162 Quote

  Ik had altijd een te snelle schildklier! Tijdens mijn 1e zwangerschap maakte mijn schildklier antistoffen aan. Tijdens mijn 2e zwangerschap te traag. Nu wisselt hij tussen traag en snel.. 

  ik sta onder strenge controle van de internist en zou als je gaat voor een 2e dit ook met hem/haar bespreken.

  #10331205 Quote

  Sta je onder controle van de huisarts of internist/endocrinoloog? Ik zou het met een internist/enfocrinoloog bespreken. Dat gaf mij ook veel duidelijkheid en rust tijdens mijn zwangerschappen (te traag werkende schildklier).


  Loesjeee
  Bijdrager
  #10332409 Quote

  Ja sta onder controle bij de huisarts en die heeft me nu doorgestuurd naar de gynaecoloog omdat mijn cyclus ook heel wisselend is. Ene maand gewoon ongesteld, andere maand alleen maar bruin bloed of een week bruin bloed en een week helder bloed.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct