Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerder en korter ongesteld: innestelingsbloeding?

 • Auteur
  Berichten
 • #10302047

  Hoi dames,

  Eigenlijk zou ik gisteren (zaterdag) ongesteld moeten worden, maar werd dit donderdag ochtend. Zaterdag avond was het alweer over, normaal heb ik het langer en heftiger. Ik ben nu 3 maanden gestopt met de pil. 
  Af en toe heb ik wel steken in mijn borsten en een opgezwollen buik, maar verder niet echt kwaaltjes. 

  wat denken  jullie; was dit een korte ongesteldheid of kan het een innestelingsbloeding zijn geweest? Heeft het zin om nu te testen of over een paar dagen? Of helemaal niet? 

  de wereld van zwanger worden is compleet nieuw voor mij, ik maak mezelf helemaal gek met alles wat ik op het internet lees. Zijn er ervaringsdeskundigen die mij kunnen helpen?

  bedankt! 

   


  Izzy
  Bijdrager
  #10302048 Quote

  Hallo,

  Hoeveel bloed had je op een dag? Zelf bij mn zoontje ook idd 3 tot 4 dagen eerder bloed gehad en dan alleen tijdens afvegen op de wc, was idd een innestelingsbloeding.

  #10302049 Quote

  Nou wel iets meer dan alleen vegen. Ik vind het lastig te zeggen hoeveel, in een maandverbandje lijkt het al gauw veel. Denk dat t n dag wel meer en helder rood was, ook in t verbandje. Lastig te zeggen/‘meten’. Heb ook geen idee wat een gemiddelde is? Wilde normaal zeggen, maar volgens mij is het voor iedereen weer anders


  Izzy
  Bijdrager
  #10302051 Quote

  Volgens mij is een innestelingsbloeding nooit meer dan een paar veegjes op een dag dus niet als je een maandverband moest wisselen telkens. Geen idee hoor zelf niet ervaring met veel bloed en wat ik hier lees ook niet. Kan het wellicht door ontpillen komen? Je lichaam moet er natuurlijk aan wennen en het kan even schommelen een paar maanden totdat je lichaam hormoonvrij is. 


  Mali Mali
  Bijdrager
  #10302052 Quote

  Ik denk dat je het beste even kan afwachten. Wanneer is je NOD? 
  als je dan nog niet ongesteld bent, zou ik dan pas testen.

  Het kan alle kanten op. Het kan ook goed zijn dat je nog aan het ontpillen bent, dan kan heel lang duren!

  #10302068 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Ik dacht zelf ook dat het eerder het ontpillen/dat de cyclus nog niet helemaal op orde was. NOD zou dan gisteren zijn, omdat ik anders zaterdag ongesteld zou moeten worden maar dit dus al eerder werd. We wachten gewoon de volgende ronde af! 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool
  #10302069 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Ik dacht zelf ook dat het eerder het ontpillen/dat de cyclus nog niet helemaal op orde was. NOD zou dan gisteren zijn, omdat ik anders zaterdag ongesteld zou moeten worden maar dit dus al eerder werd. We wachten gewoon de volgende ronde af! 

  #10302133 Quote

  Ik werd een keer na 3 weken en 2 dagen al ongesteld. Gelukkig bleef het bij mij bij 1 keer. Ik zou het dus even goed in de gaten houden dat het niet veel vaker voorkomt want dan heb je een te korte luteale fase 


  TJF
  Bijdrager
  #10302145 Quote

  Het zou wel ook door een zwangerschap komen. Ik wil je geen valse hoop geven, maar bij mij was er rond de innesteling ook best wat bloed. Te weinig voor een menstruatie, maar echt wel meer dan alleen bij t afvegen.  Je zou altijd even kunnen testen, dan weet je het zeker. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct