Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerst bruin bloed daarna rood

 • Auteur
  Berichten
 • #10225246

  Hoi mommy’s. 

  Is er iemand die dit ook heeft mee gemaakt ongeveer 2 weken voor mn menstruatie paar dagen bruin bloed verlies gehad en daarna rood ongeveer 2 dagen voor ik ongesteld moest worden gestopt. Nu al 3 dagen over tijd. Me menstruatie klopt altijd.  Wie heeft dit mee gemaakt en weet wat dit kan zijn? Super bedankt 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10225253 Quote

  Moeilijk te zeggen. Hoe heb je je ovulatie berekend of gemeten? Hoelang is je cyclus normaal? Heb je dus 2 bijna 2 weken bruin verlies gehad en daarna rood? Dat klinkt dan meer als een menstruatie.

  #10225255 Quote

  Nee 5 dagen bruin bloed en 4 dagen rood mn menstruatie duurt ook normaal niet zo lang en begint en eindigt altijd op de Zelfde dag. 


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10225262 Quote

  Ben je recent gestopt met hormonale anticonceptie? Dat zou een verschil in bloedverlies kunnen verklaren, net als veranderingen in je dieet. 
  Het zou natuurlijk ook kunnen dat het iets met een zwangerschap te maken heeft, innesteling gaat ook wel eens gepaard met bruin en/of roodverlies, wat vaak anders is dan je gewend bent van een menstruatie. Je zou een test kunnen doen.

  #10225266 Quote

  Nee ik ben al meer dan 2 jaar gestopt met een anticonceptie pil haha en ik eet en doe gewoon wat ik normaal ook doet. Maar een innesteling bloeding kan dat zo lang duren dan?  En dat het dan stopt 2 4 dagen voor je menstruatie? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct