Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Eerst Groenten En Dan Fruit

 • Auteur
  Berichten
 • #10202913

  Dag dames,

  ik vroeg me af, geven jullie eerst fruit aan je kindje en daarna groentjes of andersom? Mijn baby is nu 8 maanden en ik geef haar rond 11 uur fruithapje en voor avondeten, zo rond 17:00 uur groentenhap. 

  Maar ik lees dat veel moeders dat andersom doen? Dus voor lunch groentenhapje en later op de dag fruit.. ook zei de kinderarts dat de meeste dat zo doen.

  ben er wel benieuwd naar.. 


  W83
  Bijdrager
  #10202914 Quote

  Ik gaf in de ochtend fruithap en de groentehap was het avondeten. De jongste is nu 18 maanden en eet fruit of in de ochtend of in de middag.


  KL-E
  Bijdrager
  #10202921 Quote

  Gewoon sochtends fruit en savonds groente. Je eet zelf toch ook savonds groente? Dat is iig bij mij de gedachte…

  #10202926 Quote

  Ik ken best wat moeders met baby’s, maar geen één die ’s ochtends groenten geeft. Wij doen ook ’s ochtends fruit en ’s avonds groenten. 

  #10202931 Quote

  Hier ook ’s ochtends of tussen de middag fruit en ’s avonds groenten. Onze zoon heeft ’s ochtends nooit veel honger, dus het fruithapje verschuift nog wel eens naar lunchtijd. 

  Als je zelf altijd warm eet tussen de middag, kan ik me voorstellen dat je het andersom doet. 

  #10202948 Quote

  Hoi

  Als er bij haar avond eten groente zit zo ik  in de ochtend groente doen Smiddags fruit en avond haar warme maaltijd zo heb je t een beetje dan verdeeld

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Regenboogje-b
  Bijdrager
  #10202960 Quote

  Ik hoorde dat om te oefenen ze het adviseren om ‘s ochtends te doen. Als ze dan er ladt van krijgen van de darmpjes, hebben ze dit overdag ipv ‘s nachts.

  Maar zelf geef ik ook ‘s avonds groente. Gewoon als wij ook gaan eten.

  #10202988 Quote

  Ik hoorde dat om te oefenen ze het adviseren om ‘s ochtends te doen. Als ze dan er ladt van krijgen van de darmpjes, hebben ze dit overdag ipv ‘s nachts. Maar zelf geef ik ook ‘s avonds groente. Gewoon als wij ook gaan eten.

  Ohja, dan snap ik het wel. Toen wij oefenden kreeg hij gewoon ’s ochtends en ’s avonds hetzelfde. De ene x dus 2x groente, dan weer 2x fruit. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen