Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Eerste Echo 7

 • Auteur
  Berichten
 • #10203437

  Hallo dames 

  Ik heb morgen mijn eerste echo (1e kindje) 

  En ik ben zo zenuwachtig merk ik nu.. Ik telde de dagen echt af naar morgen maar het lijkt wel of ik ook angstig ben. Pff ik hoop zo erg dat alles goed is

  Herkent iemand dit ook? 


  Pandababy
  Bijdrager
  #10203445 Quote

  Ja dat herken ik zeker! Ik zat zo in spanning en er popte zoveel vragen naar boven. Ook negatieve gedachten kwamen voorbij (want ik las ook wel eens mee op fora en dan lees je ook mindere berichten). Ik was precies 11 weken toen ik mijn eerste echo kreeg. Maar ik zag mijn baby meteen met voetjes en al. En sindsdien verdwenen mijn zorgen.

  Gefeliciteerd met je zwangerschap, hoeveel weken ben jij nu ongeveer? En hoe voel jij je verder? Heel veel plezier en succes morgen bij de echo. 

  #10203448 Quote

  Herkenbaar hoor! Hoewel ik het idee had dat het goed zat, was is heel zenuwachtig. Mijn blaas zat ook veel te vol voor de echo haha! Al snel zagen we twee hartjes kloppen. Prachtig om te zien! Veel succes en probeer te genieten van het moment!


  LiefsSharon
  Bijdrager
  #10203453 Quote

  Heel herkenbaar! Ik heb woensdag mijn eerste echo met 8,5 week :)! Vind het super spannend, maar ook mede omdat ik bij mijn vorige zwangerschap een echo had zonder kloppend hartje. 

  Hoewel ik wel het gevoel heb dat het deze keer goed zit merk ook ik dat ik soms negatieve gedachtes heb. Heel veel succes morgen en hoop dat je een hartstikke mooie echo mag hebben met kloppend hartje! 


  LadyJ
  Bijdrager
  #10203455 Quote

  Ja zeker herkenbaar, super spannend vond ik het… En wat een opluchting daarna. Succes en vooral veel plezier! Hele bijzondere momentjes die echo’s en om zo een klein frummeltje zien te bewegen😍


  MariekeSep
  Bijdrager
  #10203457 Quote

  Ik denk voor iedereeen wel herkenbaar ;-). Ik was echt enorm zenuwachtig en ging net als BenB met een véél te volle blaas naar de echo toe (hadden ze aangeraden i.v.m. zichtbaarheid). Maar wat was het prachtig en een opluchting. Sowieso leef je in het begin echt van echo naar echo. Nu voel ik onze klein man eigenlijk gedurende de hele dag (26 weken zwanger) en heb je die echo’s niet meer zo nodig als bevestiging, al blijft het iedere keer een feestje.

  Veel plezier morgen, geniet ervan!

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10203469 Quote

  Heel herkenbaar. De twee weken tot het bellen voor de eerste afspraak en die afspraak zelf ging ik zo ongeveer dood van de zenuwen, langste twee weken ooit haha! Ook elk horrorscenario gelezen dat er mogelijk was helaas. Met de echo zelf was het snel duidelijk dat het goed zat en zagen we een hartje :).

  Veel plezier morgen!

  #10203531 Quote

  Ja, zeker na mijn mk. En na de eerste echo word je ook weer angstig voor de echo erna. Bij mij bleef dit tot ik de baby ging voelen. Want tot die tijd heb je eigenlijk 0 tekenen over hoe het daar binnen gaat. Maar het komt goed!! Als ik nu met 38 weken kijk naar mijn echo foto’s van 7 weken en 12 weken moet ik er altijd wel van glimlachen. Je herinnert je zo dat gevoel nog en vooral hoe langzaam de tijd ging terwijl achteraf gezien is de tijd veel sneller gegaan dan ik misschien had gewild 

  #10203939 Quote

  Dankjulliewel ladies voor de berichtjes😍 heeft me wel geholpen

  Net echo gehad en alles is goed!!!!

  Mooi hartje dat goed klopt zei ze

  Ik ben zo happy! 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen