Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Eerste IUI, Spannend!

 • Auteur
  Berichten

 • JoHanna
  Bijdrager
  #10233417

  Hoi dames,

  Gewoon even van me afschrijven. Vandaag cyclusdag 10 in onze eerste ronde IUI met Gonal f. Tot nu toe gaat het best goed. Klein beetje bijwerkingen maar niet noemenswaardig op enkele mentale breakdowns na.  
  Vanmorgen was mijn eerste Follikelmeting en er is 1 follikel te zien van 13 mm. De gyneacoloog was tevreden en ik mag donderdag terugkomen. Ik vind het nu opeens zó spannend! Tegen beter weten in, want onze kansen zijn maar 30-35% voor het hele traject, dus zo’n 6% kans per ronde. Ik hoop dat zaterdag de inseminatie is. Zijn er meer dames in hetzelfde schuitje?
  Veel succes voor ons allemaal!


  YmamaY
  Bijdrager
  #10233871 Quote

  Hallo Johanna,

  Gisteren hebben wij onze eerste iui behandeling gekregen. Zijn gestart met dag 3 tm 7 met clomid en maandag geweest voor een echo, 2 follikels te zien van 23mm en 17mm, maandag middag otriville prik gekregen en gister de inseminatie. Helaas was alleen het spermakwaliteit deze keer wel verslechtert maar niet geschoten is altijd mis, dus toch laten insemineren. Ben benieuwd! Vanacht lichte krampen gehad.. spannend allemaal hè 

   

  Groetjes 


  JoHanna
  Bijdrager
  #10233872 Quote

  Hoi YmamaY! 

  Zeker spannend. Lag het bij jullie ook aan de kwaliteit van het zaad dat het nog niet gelukt is? Fijn, 2 follikels. Daar had i ook op gehoopt maar helaas is het er maar 1… heel veel succes!!!


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10234148 Quote

  Yep ook eerste IUI gehad 1,5 week terug nu. Had 3 eicellen van 23, 19 en 14,4. Met Clomid 50 en Ovitrelle! Vind het zooo spannend..zondag is mn NOD!


  Sanngroen
  Bijdrager
  #10234156 Quote

  Heyy, niet schrikken van die 30-35%

  Ik zit nu middenin mij  icsi behandeling en bij mij is uitgelegd dat alle kansen 30-35% kans is. Bij een normale zwangerschap ook. Net zoveel kans Als ieder ander. Na deze informatie gaf mij een sprankeltje hoop😊 succes ik zal voor je duimen:)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct